2777
2789

براتون موثر بوده؟؟

برای پسرم می خوام بگیرم یه کم تقویت بشه ولی بعضیا می گفتن مواد شیمیایی داره و عوارض داشته ترسیدم نگرفتم.

.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت خوردی ؟خواب آوریش یعنی سیپرو ک خودش خیلی بده

توش نوشته کنجد شیره انگور خرما و گیاهی. بله یه نصف قوطیش خوردم به شدت خواب آور بود ولی اثر چاقی ندیدم😁

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

منم چند روز پیش دیدم یکی تعریف میکرد میخواستم بخرم.. توی دیجی کالا زده بودن کورتون داره بعضیا.. گفتم ...

ای وای...همون مواد و ترکیباتش رو جدا جدا بگیری ترکیب کنی بهتره...این جوری مطمئن تر هم هست.

.

توش نوشته کنجد شیره انگور خرما و گیاهی. بله یه نصف قوطیش خوردم به شدت خواب آور بود ولی اثر چاقی ندید ...

اون لابد یه ماده ای توش زدن که خواب آورده وگرنه کنجد و شیره و...که خواب آور نیستن.

.

اون لابد یه ماده ای توش زدن که خواب آورده وگرنه کنجد و شیره و...که خواب آور نیستن.

من چون قرص میخوردم فکر میکردم از قرص هاست. بعداً متوجه شدم از معجونه دیگه نخوردم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

سلام بله،،منو می شناسین؟؟

بله عزیزم اون کاربریتون رو همیشه میدیدم تو سایت و خیلی از شخصیتتون خوشم می اومد ، مدتی با اون‌کاربری کلا فعالیت نداشتین گفتم تعلیق شدین حتما 

وقتی این کاربریتون رو دیدم متوجه شدم زندگیتون و حتی عقاید و سبک نوشتارتون  شبیه کاربر گلایل هست گفتم‌ شابد خود ایشون هستید 

خدا دو تا دختر عزیزتون رو حفظ کنه 

جسارتا میپرسم بچه ها ناخواسته بودن؟ البته عذر میخوام بابت این سوالم مایل نبودید جواب ندبد 

#ملی_گرا