2777
2789
عنوان

یکی تو تل پیام داده و میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
این همه دختر چرا التماس کسی رو که ندیدنش میکنن بعدم چندروز ول‌کن نبود که دیگه بلاک کردمخیلی عجیبه بر ...

روانی بوده ول کن تو فکرش نرو

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما من یه دختر ۲۰ سالم چند بار پیج زدم ولی هربار شکست خوردم 🥲🤕

دیشب بازم تصمیم گرفتم شروع کنم و پیج جدیدمو زدم 

و قراره لباس بفروشم 🥲

اصلا اجباری واسه خرید و فالو کردن نیست عزیزان ♥️

فقط از پیجم دیدن کنید و حمایتم کنید ممنون 🥺🙏❤️

آدرس پیجم @vania.staill

راستی اگه قصد خرید هم داشتین وقتی پیام میدین بگین که از نی نی سایت اومدین تا تخفیف توپ بدم بهتون 💋 

یه مدت بعدم به یکی دیگه از اکانتام یه فلسطینی پیام داده بیا صحبت کنیم🤣

چقد خاطر خواه داری ب من یکی تقریبا چن ماه پیش تو واتساپ پیام داد یادم نیس چی گفت ولی چرت میگف بلاک کردم تازه دختر بود عکسشم فیک ولی شماره خارج

بیخیال میگذره

بلاک کن

این جور پیاما عاقبت خوبی ندارن 

یا میبینی طرف آشناس که  میخواد دستت بندازه 

یا هم کلاهبر دار درمیاد که آخرش لینکی میفرستته هکت میکنه یا رمرز ارز اینا کلاه سرت میذاره 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
آخه عکس کارت ملی و شناسنامه اش فرستاد مشخص بود آشنا و ایرانی نیست

شمارش چی؟؟

قبلا یکی بهم تو واتساپ تماس تصویری گرفته بود،پشمام ریخت،خارجی بود،یکم هم حرف زدیم،خودشو اهل یه جای دیگه معرفی کرد ولی اول شمارش برای اوت کشور نبود و بلاک کردم،البته دختر بود و از سر کنجکاوی باهاش حرف زدم و فارسی هم بلد بود.

نمیخوره تکسا به فیسا :///( ゚ー゚)