2777
2789
عنوان

میخام یه هول بهتون معرفی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست
🤣اونقدی که خانومادرخواست میدن آقایون نمیدنپیداش کردی؟

اره 

واسه همین گفتم درخواس بدم

حالا قبول کن درخواستو 

بعدا مفصل حرف بزنیم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا محاله زنی به زنی درخواست بده و جمله اول به دوم نرسیده بحث رو جنسی کنه ،مشخصه اینا مرد هستن ، نم ...

من باکلی زن حرف زدم توخصوصی زنامعمولاازمشکلات خانوادگی میگن اونی که بحث روجنسی میکنه مطمئنازن نماست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
اره واسه همین گفتم درخواس بدمحالا قبول کن درخواستو بعدا مفصل حرف بزنیم

عزیزم اونی که گفتم دست خودم نیست که انجامش بدمیجورایی خودش اتفاق میافته ومن نمیتونم رنگ لباس پارتنریاحاملگی وجنسیت بچه روبگم براکسی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
این کار درستیه ولی یادت باشه خیلی ها به امید همین زن نماها میان سایت ادم وقتی اعتراض میکنه ناراحت می ...

امثال همین ادما دشمن بزرگی برای هم نوع خودشونه 

و اکثر این زن نما ها با وجود زن بچه امدن اینجا متاسفم واقعا 

https://uupload.ir/view/mehdi_ahmadvand_-_naro_7ffl.mp3/

درسته

اگه بدونی من چقدبهت علاقه دارم

بیشتر ببینید
وااای مررررسی عزیزم 😘😍🥰چرا اخه

ازشخصیتت خوشم اومده بس که بانزاکتی تاحالاازت بی احترامی ندیدم

بیشتر ببینید

خب چرا اصلا قبول میکنید

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌             میشه برای ازدواجم یه الهی به رقیه بگید برام ؟ 😗 اگه گفتید لایکم کنید براتون صلوات بفرستم

به منم پیام داد لغو دوستی زدم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

این به منم درخواست دوستی داده بود ، درخواستشو که رد کردم 

دیدم پیام داد 

بعد پیامشو حذف کردم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید