2777
2789

یه حلقه 6 گرمی(به اسم خود پسر) و یه شومیز به عنوانِ هدیه روز بله برون و محرمیت معقوله آیا؟ نه آینه ای نه گلی نه هیچ چیز دیگه ای

طی تحقیقات فهمیدیم بابای پسر خسیسه مامانشم همینطور

ولی خود پسر رو نمیدونیم، چون رمضون هم بود و خونوادم سختگیر بودن نتونستیم درست حسابی بیرون بریم 

ولی روز تولدم برام ادکلن خریده بود درحالیکه ما تولد نگرفته بودیم و دعوتشون هم نکرده بودیم یه فیلم فرستاده بود برا گربه های کوچشون خامه خریده بود و داده بود بخورن. روز خریدن حلقه هم چندتا ست نشون داد گفت کدوم سلیقته (شاید میخواد برای عقذ بخره نمیدونم) خودش که میگه فعلا زیاد خرج نکنیم عقد خرج کنیم راست و دروغشو نمیدونم

کلی احتمال وجود داره

ذیروز بهم گفت من آدم بادرکیم چون بعد خرید حلقه بهش گفتم من نمیخوام تو توی فشار باشی

شاید من رو پخمه گیر آورده، شاید خونوادش خسیسه و اینم دهن بینه، شایدم خودش خسیسه، شایدم واقعا مشکلش مالیه

خودش پسر آقا و مودب و جنتلمنیه واقعا نمیدونم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مراسم بله برون خیلی رفتم 

اینا چیزایی بود که تو همشون مشترک آورده بودن بعضیا رسم بیشتری دارن مثلا میوه مراسمم پسر میگیره ولی خب واجب نیست 

باید یه سبد گل میاوردن قند بزرگ دوتا قند کوچیک دفتر که توش مینویسن کیک کیف و کفش و لباس چادر پارچه مجلسی با انگشتر نشون

که بتونبم راحت همو ببینیم و بیرون بریم چون خونوادم سختگیره

قبل از شناخت این کارو نکن . 

من خودمم خیلی حساسم اما چندماه آشنا شدم بعد محرمیت. تازه اونم بدون حلقه و اینکه فامیل خبر بشه.

از خط دوم بیشتر نخوندم گل جانهمونجا که نوشتی نه گلی نه چیزی.ناراحت شدم.

نمیدونم هنوز نیومدن ممکنه خودشون گل و شیرینی بخرن

منظورم هدایای بله برون بود مگه گل رو هم دختر انتخاب نمیکنه؟

همه بلدن نیاز به یاد دادن نیست زشته طرف بگه واسه من چی بیار چی نیار

مردا این چیزا رو بلد نیستن

هیچ زشتی هم نداره میگه ما رسممون این چیزا رو بیاری 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم هنوز نیومدن ممکنه خودشون گل و شیرینی بخرنمنظورم هدایای بله برون بود مگه گل رو هم دختر انتخاب ...

اون گلی که دختر انتخاب میکنه گل آرایی خونه خودتونه استند گل آرایی شما خونه خودتون رو انجام میدید 

ایشون یه سبد گل میخره