اصلا نباید رعایت کنی هر چی میخوان بخرن وسیله خوب رو بردار و لازم نیست رعایت کنی و درک کنی چون دیگه خورده میبیننت
من جاریم ۸ سال پیش ازدواج کرده برای لیست جهیزیه سرویس مبل و گاز فر و یخچال و لباسشویی و فرش و جاروبرقی تلوزیون و زیر تلوزیون و آینه شمعدان برنز و جاکفشی نوشته بودن و خانواده نامزدم براش خریدن تازه برای طلا و وسیله و همه چی کلی گردانده بودشون و برای لباس هم کلی شهر گردانده بودنشون جشن عقد ۴۰۰ تا براش غذا دادن و عروسی ۲۰۰ مهمون های اونا رو غذا دادن همه چی بهترین با اینکه جاریم جهاز زیادی نزاشته بود
بعد من بابام همه چی برای بهترین خرید مبل سلطنتی خودش خرید گفت شما تخت بخرید و گاز معمولی برداشتم بابامخودش برام بهترین مارک ظرفشویی رو خرید آخرم خاله پسر باهام دعوا کرد که مامانت و بابات به چه حق بهترین ظرفشویی رو خریدن که خواهر منم مجبور شه لباسشویی همون مارک رو بخره
بابام عروسی رو گفت خودم خرج مهمونامون میدم
اونا فیلمبردار و هیچی گفتن نمیارم بابام همه رو گفت خودم میگیرم برای خرید وسیله هم من همش رعایت کردم و هز جا منو بردن خرید کردم
آخرم چیشد گفتن برات تختم گفتن تخت و آینه کنسول وجا کفشی نمیگیریم برات بعد از عروسی شاید خریدیم گفتن تلوزیونم میزنیم به دیوار و پیرهنم نمیگیریم. بابات برات لباس خریده لباس زیاد داری ما نمیخریم برات
پس اصلا راضی نباش و کم نخواهد ازشون