2777
2789
عنوان

برای بله برون و محرمیت خوندن خونواده پسر چیا میخرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 55 پست

طرف هنوز نیومده ک این خانوم بدونه چیا خریده 

بعدم جشن تو تالار ندارن ک اون بخواد کلی وسیله بخره ...

من گفتم اونی ک خسیسه میره ی انگشتر یک گرمی میخره ک فقط اسمش انگشتر باشه ...این بنده خدا برای نشون ک میارن خونه مراسم تالار هم نیست گل و شیرینی و نشون و ایینه قران میارن ...

جشن نامزدی ک نمیگیرن اگه جشن بود میگفتیم خب دست خالی اومده ولی الان در حد ی خاستگاری هست ...

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همونو میشد 1 گرمی بخرهدرکل هنوز نیومدن شاید چیزای دیگه ام بخرنخب برای نشون ی گل و شیرینی میخرن نش ...

کسی با انگشتر ۱ گرمی دخترشو شوهر نمیده 

میخرن من چند تا بله برون رفتم همین اخیرا تو همشون خانواده داماد همچی گرفته بودند 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون هنوز خرش از سر پل نگذشته

دیگه اینا رو باید تو نامزدی بشناسه خودش 

ظاهرا ازدواج سنتی دارن زیاد بیرون و اینا نرفتن ...

تو دوران نامزدی باید بفهمه ک واقعا خسیس هست یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی با انگشتر ۱ گرمی دخترشو شوهر نمیده میخرن من چند تا بله برون رفتم همین اخیرا تو همشون خانواده دام ...

متاسفانه میدن 

بله شما داری میگی جشن گرفتن 

ولی این بنده خدا جشن نداره کلا 15 نفر هستن یعنی یه خاستگاری ساده 

اگه میگفت جشن گرفتیم مهمون میاد خب باید خریدم زیاد میبود ...

مثلا من نامزدی ک برام نشون اوردن کل فامیل دو طرف دعوت بودن ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان اول کاری فهمیده

اول کاری باید بره بیرون باید بره گردش 

صد جور رفت امد کنه ک این خانوم میگه بد میدونن اینا رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه میدن بله شما داری میگی جشن گرفتن ولی این بنده خدا جشن نداره کلا 15 نفر هستن یعنی یه خاستگار ...

نمیدونم خب پس اینطوریم ایشون اصلا بله برونی دیگه نداره تو آینده این همون بله برون به حساب میاد دیگه 

والا ماهم رسم داریم فامیلای دوطرف میاد حتی توی شام

اول کاری باید بره بیرون باید بره گردش صد جور رفت امد کنه ک این خانوم میگه بد میدونن اینا رو

با اولین رفت امد فهمید ، ببین اگه بیشتر پیش برن قراره چی بشه..

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

اصلا نباید رعایت کنی هر چی میخوان بخرن وسیله خوب رو بردار و لازم نیست رعایت کنی و درک کنی چون دیگه خورده میبیننت

من جاریم ۸ سال پیش ازدواج کرده برای لیست جهیزیه سرویس مبل و گاز فر و یخچال و لباسشویی و فرش و جاروبرقی تلوزیون و زیر تلوزیون و آینه شمعدان برنز و جاکفشی نوشته بودن و خانواده نامزدم براش خریدن تازه برای طلا و وسیله و همه چی کلی گردانده بودشون و برای لباس هم کلی شهر گردانده بودنشون جشن عقد ۴۰۰ تا براش غذا دادن و عروسی ۲۰۰ مهمون های اونا رو غذا دادن همه چی بهترین با اینکه جاریم جهاز زیادی نزاشته بود

بعد من بابام همه چی برای بهترین خرید مبل سلطنتی خودش خرید گفت شما تخت بخرید و گاز معمولی برداشتم بابام‌خودش برام بهترین مارک ظرفشویی رو خرید آخرم خاله پسر باهام دعوا کرد که مامانت و بابات به چه حق بهترین ظرفشویی رو خریدن که خواهر منم مجبور شه لباسشویی همون مارک رو بخره 

بابام عروسی رو گفت خودم خرج مهمونامون میدم 

اونا فیلمبردار و هیچی گفتن نمیارم بابام همه رو گفت خودم میگیرم برای خرید وسیله هم من همش رعایت کردم و هز جا منو بردن خرید کردم

آخرم چیشد گفتن برات تختم گفتن تخت و آینه  کنسول و‌جا کفشی  نمی‌گیریم برات بعد از عروسی شاید خریدیم گفتن تلوزیونم میزنیم به دیوار و پیرهنم نمیگیریم. بابات برات لباس خریده لباس زیاد داری ما نمیخریم برات

پس اصلا راضی نباش و کم نخواهد ازشون 

دیگه یک گرمی هم کمه ولی دو سه گرم خوبه .بحث خسیسی نیست .یه انگشتر ۶ گرمی میشه ۶۰ ملیون .یه سرویس ۲۰ گرمی هم بگیری میشه ۱۸۰ ملیون حدودا.طلاهای مناسبت ها هم به کنار.طرف باید ۵۰۰ ملیون پول طلا بده .بعد این ۵۰۰ ملیون از کجا درمیاد با درامدایی که پسرا دارن؟گرونی فقط برا ماها نیست که برا همه هست .هم طرف دختر هم طرف پسر باید ساده بگیرن 

نمیدونم خب پس اینطوریم ایشون اصلا بله برونی دیگه نداره تو آینده این همون بله برون به حساب میاد دیگه ...

اره در اصل بله برونی نداره یه خاستگاری هست...

به نظر منم باید مهمون زیاد میگفتن بیاد ک یه جشن درست بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40