2777
2789
عنوان

ناخواسته به حیوونی آسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 44 پست
عزیزم دنبال سرزنش کردن و چرا چرا گفتن نبود بنده خدا ..خودش این چراهارو میدونه راه حل بده

دیگه کاریه ک کرده راه حل چیه؟ خدا باید ببخشه اولین قدمم اینکه اگه اعصاب نگهداری پرنده نداره واگذار کنه تا دوباره پیش نیاد 

از گرما و بی هوایی مردنتو که نمیتونی از حیوانات نگهداری کنی چرا واگذار نمیکنی اینا هم زندن حس میکنن ...

فنچ هارو من اصلا نمیخوام و یکی بهم داده و ۴ سال داشتمشون که ای کاش نمیداد

میخوام بزارم دیوار 

میدونم زندن و حس میکنن متاسفانه اصلا تصور نمیکردم اتفافی بیفته براش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که درک میکنی خودم متوجه اشتباهم شدم اما کاری نمیتونم کنم الان 🤦‍♀️

فدات.عزیزم درک میکنم حالتو ..ی صدقه بنداز اگ دینی ازاون پرنده گردنته رد بشه ..خدا میدونه ازقصد نبوده و سهوی بوده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
دیگه کاریه ک کرده راه حل چیه؟ خدا باید ببخشه اولین قدمم اینکه اگه اعصاب نگهداری پرنده نداره واگذار ک ...

خب این حرف برای زمانیه ک ازقصد پرنده رو کشته مثلا عصبی شدم زدمش پرتش کردم ...ن اینک بگه سهوا

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
سوسک مگه هوش و ادراکی داره؟ فنچ خیلی فرق داره😭

فنچ خیلی دوست داشتنیه. حق داری ناراحت باشی غمگین باشی. ولی اضافه کردن افکار و سرزنش و متافیزیک به اون نه. بذار احساسات خودشون کار کنن. با افکار ماورایی منحرفشون نکن.

خب این حرف برای زمانیه ک ازقصد پرنده رو کشته مثلا عصبی شدم زدمش پرتش کردم ...ن اینک بگه سهوا

هر موجودی چند روز بزاری تو ی جای بسته روشو بکشی میمیره دیگ عقل ادم میگ هوا نمیرسه بهش 

الان مهمه که دیگ تکرار نشه دیگ کاریش نمیشه کرد

فنچ هارو من اصلا نمیخوام و یکی بهم داده و ۴ سال داشتمشون که ای کاش نمیدادمیخوام بزارم دیوار میدونم ز ...

ب ی دختر بزرگسال مجرد بده که بچه کوچیک نداشته باشن تو خانواده و مهربون بنظر برسه 

حس میکنم اوناهم در دراز مدت کارما دارن

خودت را به واقعیت نزدیک کن. کارما تو زمان های قدیم به عنوان علت اخلاق کار می کرده. الان فقط خودمون مسائل را به هم وصل می کنیم . این کار مغزه. دسته بندی وقایع. 

خودت را به واقعیت نزدیک کن. کارما تو زمان های قدیم به عنوان علت اخلاق کار می کرده. الان فقط خودمون م ...

باید از نشخوار دست برداری . مادر بیماری های روانیه. دیگه فکرش را نکن اتفاقات زیادی تو جهان میفته.