2777
2789
عنوان

ناخواسته به حیوونی آسیب زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 44 پست
هر موجودی چند روز بزاری تو ی جای بسته روشو بکشی میمیره دیگ عقل ادم میگ هوا نمیرسه بهش الان مهمه که د ...

بیین این هوا بهش رسیده چون کامل ننداخته بودم 

احتمالا به خاطر بی نوری و تاریکی و ضعیف بودنش از قبل اینطور شد چون این تو دوران پیری بود و منه خر دقت نکردم که این بیچاره یکم ضعیفه باید مراقب باشم 

و راستش مدت زیادی بجز ارزن بهشون غذای دیگه نداده بودم که همینم میتونسته باعثش باشه.

کلا نگه داشتن حیوون یه مسئولیت بزرگه که متوجه شدم ندارم و مسئولیتم تو حیوون داری در حد همون عروس هلندیمه🤦‍♀️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند سالته؟؟با چه عقلی رو فنچای بدبخت پتو انداختی اونم سه روز؟مامانم حیوون آزاره بدبخت ها رو اسیر کردین تو قفس و روشون پارچه پتو میندازن که چی؟کشتی‌ش دیگه حالا هی گریه کن و طلب بخشش از کائنات👎

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
بیشتر ببینید
کسی ک انقد ناراحته از قلب پاکشه غصشو نخور ب حیوون های گرسته غذا بدهمن هروقت میرم خارج شهر با خودم بر ...

فدات شم

میخوام همین کارارو کنم..منم برا گربه ها غذا میبرم همیشه 

ولی یه شبه تبدیل شدم به یه حیوان آزار 

چند سالته؟؟با چه عقلی رو فنچای بدبخت پتو انداختی اونم سه روز؟مامانم حیوون آزاره بدبخت ها رو اسیر کرد ...

پتو رو کامل ننداخته بودم اونقدرم بی عقل نیستم

ولی همین که بهشون نور نمی‌رسید باید می‌فهمیدم 💔

پتو رو کامل ننداخته بودم اونقدرم بی عقل نیستمولی همین که بهشون نور نمی‌رسید باید می‌فهمیدم 💔

باشه دیگه حالا تا میتونی به اون دوتای دیگه برس،فنچ بسیار ضعیف و ظریفه زود جون میده 

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
بیشتر ببینید
خودت را به واقعیت نزدیک کن. کارما تو زمان های قدیم به عنوان علت اخلاق کار می کرده. الان فقط خودمون م ...

نمیدونم چرا پیامه قبلیم نیومد 

ببین وجدانم میگه تو یه موجود زنده رو کشتی و چطوری توقع داری برات جبران نشه وقتی حق زندگی رو از یه پرنده گرفتی 💔

نمیدونم چرا پیامه قبلیم نیومد ببین وجدانم میگه تو یه موجود زنده رو کشتی و چطوری توقع داری برات جبران ...

بهتر بود این اتفاق نمی افتاد. از این بعد هم باید بهش نگاه کرد که این یک علامت است که سطح نوروتیزیسم تون بالا است و باید کاهشش بدید. ( بر انگیختگی عصبی)

به نظرت تاوانشو پس میدم ؟ روک بگو😭

چه انسان ها به عمد کشته شدن و ظالم راست راست میگرده و تاوان نداده،خودتو درگیر نکن غیر عمد بوده به اون دوتای دیگه عشق بده و بهشون برس

بیشتر ببینید
چه انسان ها به عمد کشته شدن و ظالم راست راست میگرده و تاوان نداده،خودتو درگیر نکن غیر عمد بوده به او ...

از صبح خودمو مشغول کردم تا بیکار میشم یادش میفتم به نظرم تاوانش همین احساسه گناهه..(: