2777
2789

بدترین اتفاق دنیا

نزدیک ترین نمونه ش پدر خودم

دختر خانمی رو میخواستن اما چون بی حجاب بودن،مادربزرگم مخالفت میکنه

با اینکه سی سال و اندی از اون ماجرا میگذره و اون خانم نیز متاهل هستن و دوتا بچه دارن اما خیلییی با پدر من وقت میگذرونه

بابام هم مدل خیلی خاصی باهاش صحبت میکنه

کاملا مشخصه هنوز فکرش تو سرش هست

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان دیگه با یکی دیگه هستی نباید به اون فکر کنی چون خیانت حساب میشه به هر حالبه زندگیت برس سعی کن با ...

مجردم فعلا 

نشد که باهاش ازدواج کنم ولی به خاطر یه سری مشکلات مجبورم به ازدواج فکر کنم 

بدترین اتفاق دنیانزدیک ترین نمونه ش پدر خودمدختر خانمی رو میخواستن اما چون بی حجاب بودن،مادربزرگم مخ ...

چجور وقت میگذرونن 

مادرت چیزی نمیگه

یا شوهر اون خانوم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

مجردم فعلا نشد که باهاش ازدواج کنم ولی به خاطر یه سری مشکلات مجبورم به ازدواج فکر کنم

کلا اون طرفو که دوسش داشتی رها کن

نتونستی برسی بهش

البته اگه راهی هست هنوز تلاشتو بکن ولی اگه نشد خودتو اذیت نکن و سعی کن فراموشش کنی

اگه ازدواج کردی دیگه به عشقت فکر نکن

چون ارزش وفاداری از عشق بیشتره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

به نظر من راه حلش گذر زمانه البته نه اینکه ازدواج کنی بعد اجازه بدی زمان بگذره اجازه بده زمان بگذره بعدا به ازدواج فکر کن چون به هرحال اگر واقعا هیچگونه امیدی نباشه که دونفر به هم برسن به اسم عشق نمیشه همه عمر رو تنها سپری کرد

چقدر بد، مادتون چچی؟

مامانم میدونه اما براش مهم نیس

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید