2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم چرا حس میکنم مادرت اونقدر تو خودش ریخته و به روی خودش نیاورده که به این روز افتاده.شاید پدرت ...

چی بگم والا

مادرم رو به زور بندِ بابام کردن،اونم برای اینکه جاپاش رو سفت کنه تند تند بچه آورده

اون خانم به مراتب از مادرم خوشگل تر،پولدارتر؛،،تحصیلات بالاتری هست و مادرم خیلییی بهش حسودی میکنه

چون مامانم جایی برای رفتن نداشت همیشه همه چیز رو توی خودش میریخت

هر دفعه قهر میکرد،مامان بزرگم مجبورش میکرد آشتی کنه[خونه مامان بزرگم کلا یک اتاق داره،دوتا از بچه های داییم+یکی از خاله هام نیز همونجا زندگی میکنن]

پیش هر مشاوری که رفتم،میگفتن شرایط باعث شده مادرتون اینجوری بشه

اسمشم تخمی بود متاسفانه نمیشه😂

با احساسات ملت بازی می کنی چرا 😂

این چیزی که گفتم غمگین بود یه ریپلای شاد کردی😂❤️

ظهور و سلامتی امام زمان صلوات😊   ‌                     خُرَّمْدُخت: نام فارسی به معنای دختر شاد و باطراوت‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ خواستم از رنجش دوری بگویم یادم آمد  ‌                     عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد

بیشتر ببینید
مامانت رو روانی کردی بعد میگی مهم نیست و چ مقدس از این خیانت کثیف هم حرف میزنیواقعا وای ب روزگار ماد ...

لطفا احترام خودتون رو نگه دارید!!!

کسی که بخاطر یک لقمه نون حاضر چهار پنج تا بچه بیاره و هر خفت و خواری رو تحمل میکنه،هرچیزی سرش بیاد حقشه

فقط اخیرا چندبار خواهر بزرگم به پدرم توپید[چون پدرم دعواش میکرد با پسر میره بیرون]

ببخشید الان پدر شما متاهلن و بچه دارن و اون خانم هم متاهله و شوهر و بچه داره چرا بهتون برمیخوره دیگه کاری هس که شده.و باردار شدن مادرتون هم خواسته پدر شما بوده هم مادرتون یه چیز یک طرفه نبوده الان پدر شما داره مادرتون رو نابود میکنه و کرده از این دید بهش نگاه کنید

ببخشید الان پدر شما متاهلن و بچه دارن و اون خانم هم متاهله و شوهر و بچه داره چرا بهتون برمیخوره دیگه ...

اولا که اولین بارداری مادرم خواسته محض مادرم بوده[از عمد کاندوم رو سوراخ کرده]

ثانیا من مادرم رو بیشتر مقصر میدونم!چون اون بود که با اوردن بچه های بیشتر سعی داشت جاپاش رو تو این زندگی محکم تر کنه و برنگرده سگدونی باباش

بچه هاش رو قربانی هوا و هوس خودش کرده

ببخشید الان پدر شما متاهلن و بچه دارن و اون خانم هم متاهله و شوهر و بچه داره چرا بهتون برمیخوره دیگه ...

درضمن

مامانم همه چیز رو میدونه اما اصلا براش مهم نیس

چون همینکه بابام طلاقش نده کافیه

شکمش سیر باشه و زیرشکمش تامین بشه کافیه