2777
2789

نمی‌دونم چرا ولی هر وقت باهاش دعوام می‌شه، هر وقت از چیزی ناراحت می‌شم، عصبی می‌شم، صدام می‌ره بالا، گوشیو قطع می‌کنم بی‌محلی می‌کنم... اون فقط سکوت می‌کنه. هیچ وقت نشده سرم  داد بزنه هیچ وقت نشده مقابلم بایسته و بخواد بحث رو بکشه.  ساکته انگار نه انگار اتفاقی افتاده.

در حد وحشتناکی صدامو روش بالابردم.... با اون وضع رفته برام غذای مورد علاقمو خریده می‌خواسته بزاره دهنم پسش زدم با دستم ....

زود فراموش میکنه کینه ای نیست...

باور میکنید سکوتش برام عذاب اوره ؟؟؟؟؟

خب مرد صداتو بالا ببر بگو با من اینجوری صحبت نکن دختر جون!!

ولی می‌ره چند ساعتی سکوت می‌کنه و تغییری که میکنه اینه یه زنگ به پیام کمتر بهم میده ...

البته اینم بگم یه جاهایی خواسته عصبی شه من بیشتر عصبی شدم پشیمونش کردم ...

همه میگن عصبیه و زود بحث می‌کنه ...

حتی موقع رانندگی دیدم عصبی میشه خیلی ..

ولی با من خیلی فرق داره ..

هم خوشحالم هم ناراحت چون تو جدی ترین بحث ها بدون جواب دادنی با دیدن پریشونی من و بعد از تلاش ناموفقش برای آرام کردنم محل حادثه رو ترک کرده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای شوهر منم اینجوریه

فقط سر تمرین فوتبال و سر کار عصبی میشه والا اگه بزنمش هم هیچی نمیگه

و از سکوتش توی دعوا معتنفرم، اصلا این شده سد دفاعیش

بخدا دلم میخواد پا به پام دعوا کنه و حرف بزنه ، چون با سکوتش فکر میکنم حرفهامو نمیشنوه اصلا

۴ ساله که با همیم و اینطوریه

در حال تثبیت وزن😎

نامزد منم همینه اصولا سکوت میکنه، دیروز قرار بود بیاد دنبالم بعد باهام تماس گرفت بیا پایین دیگه من کلی منتظرتم بعد وقتی رفتم دیدم با من رسید دم خونمون،درو باز کردم داشت میخندید به شوخی بهش گفتم دروغگوی کثیف،آقا دیگه قهر کرد با من،نه حرف زد نه هیچی گفت یه دوری زدیم سریع رسوندم خونه،میگه این حرفارو به شوخی هم نزنیم حرمتمون شکسته میشه بچم فرداش اصلا یادش رفت یکم تو قیافه بود ولی با اینحالم صبح بخیر گفتو خبر میداد کجاس چیکار میکنه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
منم اینجوریم، بخاطر اینه که بحث ادامه نداشته باشه یا تو عصبانیت حرفی نزنم بعد پشیمون شم ، و آرامش خو ...

شما میتونی جلوی کسی که یک ساعت با صدای بلند دم گوشت صحبت کنه 

مدام حرف از جدایی بزنه 

سکوت کنی؟

وااای شوهر منم اینجوریهفقط سر تمرین فوتبال و سر کار عصبی میشه والا اگه بزنمش هم هیچی نمیگهو از سکوتش ...

دقیقا منم مثل شوهر شما واستارترم در برابر خانوادم نامزدم....نامزدم میگه تو جواب تمام خوبیهامی که به بندگان خدا کردم بعد میگه این آرامشت منو کشته 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
شما میتونی جلوی کسی که یک ساعت با صدای بلند دم گوشت صحبت کنه مدام حرف از جدایی بزنه سکوت کنی؟

اره ، درسته مجردم ،ولی تاحالا باهام بحث و دعوا های جدی شده که حرف داشتم اما چیزی نگفتم