2777
2789

بنظرتون اون آقای چه نظری نسبت بهم داشت؟ 

همکار رفیقمه 

من امروز دوبار وقتی اونا باهم بودن ، با دوستم حرف زدم و بهشون  توجهی نکردم ( واقعا قصد بی احترامی نداشتم فقط خجالت می‌کشیدم و خیلی تو معاشرت با آدمای جدید خوب نیستم ) بعد هر بار می‌تونستم حس کنم که وقتی با دوستم حرف میزدم روم دقیق میشد 

من همیشه لباسام خیلی سادست ولی سعی کردم بودم امروز مرتب باشم و حس میکردم ارایشمم خوبه 

الان داشتم فکر میکردم ممکنه من مشکلی داشته باشم که اینطور با دقت نگاه میکرد؟

لباسام یا چهرم مشکلی داشته باشه

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫
لابد خوشش اومده ازت

اونجا خیلی از دخترا بهتر از من بودن آخه

فکر نمیکنم از امثال من خوشش بیاد برای همین فکر میکنم شاید بد بنظر می‌رسیدم 

Details به معنای جزئیات.٫٫ راستش اولین کلمه ای بود که به ذهنم رسید ، فورا هم ثبت شد و تو عمل انجام شده قرار گرفتم.٫٫

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اگه لباسات و چهره‌ت از نظر خودت معقول و شایسته بوده، نباید فکر کنی بقیه فکر دیگه‌ای راجع بهت میکنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
اونجا خیلی از دخترا بهتر از من بودن آخهفکر نمیکنم از امثال من خوشش بیاد برای همین فکر میکنم شاید بد ...

دله دیگه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

من حس خاصی ندارم، به نظرم کمی توهم داری بزرگش کردی، همین

راست میگی شاید اصلا حواسش نبوده که نگاهشو برداره

نه اگه لباسات و چهره‌ت از نظر خودت معقول و شایسته بوده، نباید فکر کنی بقیه فکر دیگه‌ای راجع بهت میکن ...

مهربون 🤍

شاید همین بی توجهیت براش عجیب بوده و باعث شده توجهش جلب بشهچون دخترای این دور زمونه خیلی زیرک وسرزبو ...

اتفاقا بهش فکر کرده بودم که شاید بی ادب بنظرش اومدم 

من شاغل نیستم 

فقط رفته بودم پیش دوستم و موقع خدافظی ایشونو و دوستم داشتن با هم حرف میزدن 

من رفتم و از دوستم خدافظی کردم 

دله دیگه

کاش همیشه می‌تونستم مثل تو مثبت نگاه کنم 🤍🤍

کاش همیشه می‌تونستم مثل تو مثبت نگاه کنم 🤍🤍

گلم مثبت فکر کن مثبت اتفاق بیوفته.همیشه من همیشه تو زندگیم به همه چی مثبت نگاه میکنم حتی بدترین و تلخ ترین اتفاقای زندگیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️