2777
2789
عنوان

تا حالا همچین مشکلی برا خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 102 پست

یادمه همکلاسی داشتم دوران راهنمایی.از موقعی ک از روابط زن و شوهر سردراوردیم ب شدددت واکنش نشون میداد نسبت ب این عمل و میگفت از هرچی مرد بدم اومده دیگه،حتی میگفت کاری ک حیوانات انجام میدن چرا باید خدا درون انسانها قرار بده و ب تشکیل جنین و فرزند برسه

حتی از عادت ماهیانه هم بیزار بود

عجب!!!ما مریخ زندگی میکنیم لابدسکس رو به بچه میفهمونن رسما بعد اجازه میگیرن، بعد اونم اجازه نمیده، ت ...

تا نبینی باورت نمیشه

منم اوایل مسخرم میومد... تا اینکه رفتار و حرفای دختره رو دیدم

زندگیتون پر از عشق

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من 5سالگی رابطه بابا و مامانمو دیدمدبیرستان ک بودم گاهی وقتا میفهمیدم ک رابطه دارن.. والا بیشتر خجال ...

ببین اینکه مشاور لازمه ک حرفی درش نیس.‌حالا شاید یسریاخوششون نیاد اما بار اول ک‌گف یجوری تشر میزدن بهش ک واسه باردوم جرات نکنه حرف بزنه یکم درست میشد.‌گاهی لازمه.‌بچه ها باید بدونن اختیار دار نیستن. 

parasoo1989@
دقیییقا گاهی لازمه. باااید همین باشه. یک کلام یسری مسایل ب بچه خا ربط نداره.‌یسری چیزا قانون خونس و ...

اخه دختره ب خودش این اجازه رو داده... و الا پدر و مادره در عذابن... گستاخ شده دختره

زندگیتون پر از عشق
دختر منم یه بوهایی برده بود وفکر میکرد ما خلاف کردیم وبه چشم یه زن بدکاره به من نگاه می‌کرد حتی یه ب ...

دختر شما خداروشکر درک کرده و عقلش میرسه

دوستم برا دخترش توضیح داده.. دختره بدتر شده... 

زندگیتون پر از عشق
ببین اینکه مشاور لازمه ک حرفی درش نیس.‌حالا شاید یسریاخوششون نیاد اما بار اول ک‌گف یجوری تشر میزدن ب ...

والا موافقم با حرفت

دختره بچه هم نیست ۱۶ سالشه باید همون اول نمیذاشتن اینقدر پیش بره پرو بشه

اتاقشون مسترهـ.. میرن درو قفل میکنن... ولی چون سکوته.. کوچکترین صدای لوله رو میشنوه دختره... چراغ ات ...

تقصیر خود مادرپدرس. تواتاق درو ببندن اهنگ بذارن حرف بزنن بخندن راجع ب مسایل حرف بزنن .‌ دختره یبار در زد باز کنن ببینن چی میگه دفعات بعد بگن عزیزم فردا صحبت میکنیم شبت بخیر 

parasoo1989@
اتاقشون مسترهـ.. میرن درو قفل میکنن... ولی چون سکوته.. کوچکترین صدای لوله رو میشنوه دختره... چراغ ات ...

از همون اول  رفتار پدر و مادر اشتباه بود چرا چون به بچه حق دخالت و جواب پس دادن بهش رو دادن.

فوری همون موقع هرجور شده بود می‌میبردنش پیش یو روانشناس.

بعد از اون اجازه نمیدادن فکر کنه حق دخالت داره تو روابط اینا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
نه عزیز احتمال زیاد تو مدرسه فیلمی چیزی دیده. اسی هم گف دختره گفته از وقتی فهمیدم چی بین زنو شوهراس ...

اره... بش میگم ببره پیش روانشناس و مشاوره

چون با حرف زدن هم حل نشد این مشکل

زندگیتون پر از عشق