2777
2789
عنوان

تا حالا همچین مشکلی برا خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 102 پست
بی حیایی نیست به نظرم.. چون اون درکی نداره از این مسائل و اطلاعاتش کمه برای خودش نشسته تایین کرده که ...

من 5سالگی رابطه بابا و مامانمو دیدم

دبیرستان ک بودم گاهی وقتا میفهمیدم ک رابطه دارن.. والا بیشتر خجالت میکشیدم تا اینکه اینجوری گستاخ بشم

زندگیتون پر از عشق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشاوره خوب نداره شهرمون.. کوچیکه و همه اشنانمامانش میگه دیپلم بگیره شوهرش میدم ببینم خودش میخواد چکا ...

این اشتباه بدتره 

باید راه دیگه ای در پیش بگیرن 

در اتاق رو قفل کنن دختره شب تا صبح که بیدار نیست 

خود پدر و مادر هم نمیدونن چیکار کنن فقط دارن اوضاع رو پیچیده تر میکنن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
منم مثه شما هنگ کردم اولش و باورم نشد.. تا اینکه با دخترش حرف زدم.. دیدم گفت بابا مامانم حق ندارن از ...

دختره بدبختی منو داره

وقتی میفهنه دارن افسردگی شدیدی میگیره🤦🏼‍♀️

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

عجب!!!

ما مریخ زندگی میکنیم لابد

سکس رو به بچه میفهمونن رسما بعد اجازه میگیرن، بعد اونم اجازه نمیده، تازه بعدم زندگیشون نرماله هیچ مشکلی ندارن از نظر عاطفی

خوب بود جوک سال جدید رو شنیدیم

مادرش بهش بگه تو مسائلى كه بهت ربطى نداره دخالت نكن و جدى برخورد كنن تازه حق بهش ميگن كه قانعش كنن

دقیییقا گاهی لازمه. باااید همین باشه. یک کلام یسری مسایل ب بچه خا ربط نداره.‌یسری چیزا قانون خونس و بحثی داخلش نیس و تمااااام.‌

parasoo1989@
مقصر پدر مادرن ،شاید بچشون افسردگی گرفتهبچه نباید اینچیزارو بدونه لابد شنیده !

پدر و مادر از همه نظر بچه رو ساپورت کردن... و مراعات داشتن

من اوایل میگفتم طبیعیه بخاطر سن بلوغشه... ولی روز ب روز داره گستاخ تر میشه

زندگیتون پر از عشق

دختر منم یه بوهایی برده بود وفکر میکرد ما خلاف کردیم وبه چشم یه زن بدکاره به من نگاه می‌کرد حتی یه بار دعوامون شد به گفت هرزه من کم کم بهش فهموندم که اگر ما بدن همو ببینیم ایرادی نداره و تا جایی که میشد سعی کردم روشنش کنم

دلیل این رفتار دخترشونو باید تو رفتارای پدر و مادرش جستجو کرد جلوی بچه چه حرفایی زدن چیکارا کردن که ...

نه عزیز احتمال زیاد تو مدرسه فیلمی چیزی دیده. اسی هم گف دختره گفته از وقتی فهمیدم چی بین زنو شوهراس بدم اومده.‌ ب مشاور احتیاج داره و‌ قاطعیت پدر مادرش

parasoo1989@
این اشتباه بدتره باید راه دیگه ای در پیش بگیرن در اتاق رو قفل کنن دختره شب تا صبح که بیدار نیست خود ...

اتاقشون مسترهـ.. میرن درو قفل میکنن... ولی چون سکوته.. کوچکترین صدای لوله رو میشنوه دختره... چراغ اتاقشم روشن میذاره... رفت و امد میکنه ب اشپزخونه و دسشویی ک بفهمونه ب بقیه ک بیداره

مادره میگفت دو ساله شبا جرات نداریم

زندگیتون پر از عشق