بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشاوره خوب نداره شهرمون.. کوچیکه و همه اشنانمامانش میگه دیپلم بگیره شوهرش میدم ببینم خودش میخواد چکا ...
این اشتباه بدتره
باید راه دیگه ای در پیش بگیرن
در اتاق رو قفل کنن دختره شب تا صبح که بیدار نیست
خود پدر و مادر هم نمیدونن چیکار کنن فقط دارن اوضاع رو پیچیده تر میکنن
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
دختر منم یه بوهایی برده بود وفکر میکرد ما خلاف کردیم وبه چشم یه زن بدکاره به من نگاه میکرد حتی یه بار دعوامون شد به گفت هرزه من کم کم بهش فهموندم که اگر ما بدن همو ببینیم ایرادی نداره و تا جایی که میشد سعی کردم روشنش کنم
دلیل این رفتار دخترشونو باید تو رفتارای پدر و مادرش جستجو کرد جلوی بچه چه حرفایی زدن چیکارا کردن که ...
نه عزیز احتمال زیاد تو مدرسه فیلمی چیزی دیده. اسی هم گف دختره گفته از وقتی فهمیدم چی بین زنو شوهراس بدم اومده. ب مشاور احتیاج داره و قاطعیت پدر مادرش
این اشتباه بدتره باید راه دیگه ای در پیش بگیرن در اتاق رو قفل کنن دختره شب تا صبح که بیدار نیست خود ...
اتاقشون مسترهـ.. میرن درو قفل میکنن... ولی چون سکوته.. کوچکترین صدای لوله رو میشنوه دختره... چراغ اتاقشم روشن میذاره... رفت و امد میکنه ب اشپزخونه و دسشویی ک بفهمونه ب بقیه ک بیداره