2777
2789
ارهمامانمبخدا ی زن مظلومیهعمم خیلی فتنه گراینم مامانم نگفت بهمخودم بزرگ شدم دارم میبینم کاراشو

بنظرت دلیلش چیه

فقط اینه ک برادرشو متعهد خودت کردی یا ب دلش نشستی؟

من همش فکرم پره راجبش ک چراا من مگ چیکار کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهرشوهر که متقابله بعدم بچگانه‌س رفتارش اهمیت نمیدم.

ولی جاریییی ماشالاش باشه از ثانیه ای که از وجود من در خانواده آگاهی پیدا کرد رفتارای عجیب غریب زیاد داره

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

من خودم بی دلیل از زنداداشم بدم میاد 🌚

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
اونا رو نمیدونم، ولی من چه بی دلیل چه با دلیل ازشون بدم میاد

خواستگاریم نیومد باینک همین ی خاهره

ازونطرف خیلی پیام میده ب داداشش و همشم درتلاشه نصیحت کنه ....ازین موضوع ناراحت نیستم بیشتر ازین ناداحتم ک راجبم چه تو پیام چه واقعیت بد صحیت میکنه 

خواهرشوهر که متقابله بعدم بچگانه‌س رفتارش اهمیت نمیدم.ولی جاریییی ماشالاش باشه از ثانیه ای که از وجو ...

نگا خاستگاریم ک نیومد ازونطرفم مراسم مهمونی نمیاد چی بشه ببینیم همو ولی همشم سعی داره داداششو نصیحت کنه

بنظرت دلیلش چیهفقط اینه ک برادرشو متعهد خودت کردی یا ب دلش نشستی؟من همش فکرم پره راجبش ک چراا من مگ ...

ببین بابای من اصلا مدلب نیست که اگرررر دعوای بشه طرف یکیو بگیره 

همیشه سعی میکنه نه طرف مادرمو بگیره نه طرف خواهرش

ولی عمم مریضه ،این ادمای ک تو زندگی بقیه دخالت میکنن و فضولی میکنن بیمارن

نه تنها برای مامانم، حتی برای بقیه هم شر بپا میکنه 

مثلا اولین بار وقتی فهمیدم ک 17 سالم بود

عروش تازه وارد خانواده، ب مامانم گفت خواهرشوهرت تو جمع گفته شوهرت دلش پسر میخواد تو دنیا نمیاری 😐

در صورتی ک بابای من خودش بارها گفته از پسر داشتن متنفره... 

خب بنظرت آدمی ک ب تازه عروس خانواده ک هیشکی و نمیشناسه بیاد اینطوری حرف بزنه جز بیمار چیه؟

خواهر شوهر من تا خونمونا ساختیم و فهمید تا یه مدت با من قهر کرد ، بدون اینکه حتی باهم حرف زده باشیم. ...

الهی بگردمممم من نمیدونم چی تو سر یه عده میگذره ک اینجورین.برعکس من اصلا کار ب عروس ندارمک همشم پشت عروسم

نگا خاستگاریم ک نیومد ازونطرفم مراسم مهمونی نمیاد چی بشه ببینیم همو ولی همشم سعی داره داداششو نصیحت ...

تو خواستگاریم که دست شون درد نکنه خودشون نیاوردنش. الانم که عقدم مهمونی چیزی برم خونه مادر شوهرم کخ میریزه. یا با رفتار یا با زبون

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .