2777
2789
عنوان

تا حالا همچین مشکلی برا خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 107 پست
خب باید بچرو ببرن پیش مشاور ببینن دردش چیه و اون باهاش صحبت کنه خودشون صحبت کنن زیاد جالب نمیشه

دوستم تلفنی با مشاور حرف زده.. مشاور گفته براش توضیح بده ک این نیاز همه ادماس و برای ادامه نسل لازمه 

گفت با اینکه سختم بوده ولی براش توضیح دادم

دخترش گفته کثافت کاریاتونو برام توجیه نکن

شهرمون کوچیکه.. مشاور خوب هم نداره 

زندگیتون پر از عشق
دلیل این رفتار دخترشونو باید تو رفتارای پدر و مادرش جستجو کرد جلوی بچه چه حرفایی زدن چیکارا کردن که ...

ربطی نداره اصلا تو مدرسه میفهمن گاهی اونایی بیشعورن روابط پدر و مادرشون رو دیدن یا از طریق دیگه ای متوجه شدن میان تو مدرسه به بقیه میگن یا حتی نشون میدن که چیکار میکنن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر پدر مادرشه که اصلا بهش رو دادن همچین حرفایی بزنه. بنظرم باید دختره بره پیش یه مشاور. از الان ا ...

دختره از این سرکشا هم نیستا... ببینیش باورت نمیشه... بقول مامانش این خیلی سر به زیر بود یهو بی حیا شده

زندگیتون پر از عشق
دوستم تلفنی با مشاور حرف زده.. مشاور گفته براش توضیح بده ک این نیاز همه ادماس و برای ادامه نسل لازمه ...

تلفنی چیه به درد نمیخوره خود روانشناس باید توضیح بده

وای چقدر عصبی شدم به دختره بگو خودتم نتیجه همون کثافط کاری هستی اه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
دختره از این سرکشا هم نیستا... ببینیش باورت نمیشه... بقول مامانش این خیلی سر به زیر بود یهو بی حیا ش ...

بی حیایی نیست به نظرم.. چون اون درکی نداره از این مسائل و اطلاعاتش کمه برای خودش نشسته تایین کرده که خوب نیست و..

اگه یادگیریش درست بود و حتما درک میکرد

یکی سر پا موند و رسید:)

مادرش بهش بگه تو مسائلى كه بهت ربطى نداره دخالت نكن و جدى برخورد كنن تازه حق بهش ميگن كه قانعش كنن

اصن دختره تو کتش نمیره... جدیدا تو جمع مامانشو ضایع میکنه... 

زندگیتون پر از عشق
دلیل این رفتار دخترشونو باید تو رفتارای پدر و مادرش جستجو کرد جلوی بچه چه حرفایی زدن چیکارا کردن که ...

ادمای محترمی هستن... خیلی مراعات دارن پدر و مادر... مادره از این میسوزه ک با این همه مراعات چرا دخترش انقد گستاخه

زندگیتون پر از عشق
یه چیزا میگید ادم نمیتونه باور کنه یعنی شب تا صبح دختره بیداره کشیک پدر و مادرشو میده بعدم هزار تا ک ...

دختره حتی صبحی باشه تا 4نصف شب بیداره... مامانش میگه تا مطمئن نشه ما خوابیم، نمیخوابه

اوایل انقد سخت نمیگرفت.. ب دوش گرفتنشونم گیر میده

من با دختره حرف زدم... گفت مگه من نظر درمورد رابطه شما و شوهرت نظر دادم.. بابا و مامانمو باید کنترل کنم

زندگیتون پر از عشق
ربطی نداره اصلا تو مدرسه میفهمن گاهی اونایی بیشعورن روابط پدر و مادرشون رو دیدن یا از طریق دیگه ای م ...

چون واقعا پدر و مادرش رو دیدم مراعات دارن.. حدس میزنم تو مدرسه اینجوری شده

باهاتون موافقم

زندگیتون پر از عشق
تلفنی چیه به درد نمیخوره خود روانشناس باید توضیح بده وای چقدر عصبی شدم به دختره بگو خودتم نتیجه همون ...

مشاوره خوب نداره شهرمون.. کوچیکه و همه اشنان

مامانش میگه دیپلم بگیره شوهرش میدم ببینم خودش میخواد چکار کنه

زندگیتون پر از عشق