2777
2789
عنوان

تا حالا همچین مشکلی برا خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 107 پست
وا چ ربطی ب بچه داره دخالت کنه تو مسائل بزرگترا؟؟؟؟؟؟ بعدم هزارجا و روش واسه اینکاره محال ممکنه دوسا ...

دوساله ک دخترش اذیت میکنه.. اینا دو ساله ک شبا کاری نمیکنن.. فقط روزایی ک دختره مدرسه س.. یکماهه بخاطر ماه رمضون نداشتن

با دقت بخونید

زندگیتون پر از عشق
دوساله ک دخترش اذیت میکنه.. اینا دو ساله ک شبا کاری نمیکنن.. فقط روزایی ک دختره مدرسه س.. یکماهه بخا ...

خب باید بچرو ببرن پیش مشاور ببینن دردش چیه و اون باهاش صحبت کنه 

خودشون صحبت کنن زیاد جالب نمیشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درست توضیح بده چرا نمیذاره اصلا چجوری نمیذاره به اون چه ربطی داره

منم مثه شما هنگ کردم اولش و باورم نشد.. تا اینکه با دخترش حرف زدم.. دیدم گفت بابا مامانم حق ندارن از اینکارا بکنن چون من خوشم نمیاد

زندگیتون پر از عشق
منم مثه شما هنگ کردم اولش و باورم نشد.. تا اینکه با دخترش حرف زدم.. دیدم گفت بابا مامانم حق ندارن از ...

تقصیر پدر مادرشه که اصلا بهش رو دادن همچین حرفایی بزنه. بنظرم باید دختره بره پیش یه مشاور. از الان اینجوریه و روحیه کنترلگری داره آینده خودش و خراب میکنه

یکی سر پا موند و رسید:)

تنبونشونو جمع میکردن بچه نبینه و نشنوه رابطشونو ابنجوری نمیشن

ب دختره گفتم چیزی دیدی... گفت نه ولی از وقتی فهمیدم چ رابطه ای بین زن و شوهراس... حالم ازشون بد میشه و اجازه نمیدم انجام بدن

خیلی غیرمنطقیه

زندگیتون پر از عشق
بی شرم و حیا پدر مادری ان که یه جوری رابطه دارن که بچشون بفهمه

پدر مادرش خیلی خوبن.... ادمای با حیایی هستن

با دختره حرف زدم.. میگه چیزی ندیدم ولی از وقتی فهمیدم چ رابطه ای بین زن و شوهراس حالم ازشون بد میشه

حدس خودمه ک میگم شاید پچ پچی شنیده باشه یا هر حرکتی

دوستم میگه اتاق ما جداست و کیپه.. مراعات هم داریم.. ولی بازم مونده

زندگیتون پر از عشق
ب دختره گفتم چیزی دیدی... گفت نه ولی از وقتی فهمیدم چ رابطه ای بین زن و شوهراس... حالم ازشون بد میشه ...

مادرش بهش بگه تو مسائلى كه بهت ربطى نداره دخالت نكن و جدى برخورد كنن 

تازه حق بهش ميگن كه قانعش كنن 

دلیل این رفتار دخترشونو باید تو رفتارای پدر و مادرش جستجو کرد جلوی بچه چه حرفایی زدن چیکارا کردن که انقدر حساس شده.اگه خودشون شرم و حیا ندارن پس نباید از دخترشون انتظار حیا داشته باشن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

یه چیزا میگید ادم نمیتونه باور کنه یعنی شب تا صبح دختره بیداره کشیک پدر و مادرشو میده بعدم هزار تا کار میتونن بکنن که دختره متوجه نشه  مهمتر از همه با د۸ترش حرف زده دلیلشو بگه اصلا چقدر پررو هستش دختره که این حرفو به مادر پدرش میزنه 

ب دختره گفتم چیزی دیدی... گفت نه ولی از وقتی فهمیدم چ رابطه ای بین زن و شوهراس... حالم ازشون بد میشه ...

پس تو مدرسه از دوستاش شنیده.

ببرنش مشاوره حتما بگو جوابگوعه خیلیا دیدم همین مشکل داشتن فرزند اجازه نمی‌داد بردنش پیش مشاور و روانشناس اینا بهش خوب توضیح دادن دیگه بیخیال شده 

ولی باید حد و حدودش رو بفهمونن که به عنوان یک فرزند حق دخالت تو روابط زن و شوهر رو نداره بهش رو دادن و زیادی بهش حق دخالت دادن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید