2777
2789

ویروس گرفته بود تب بالا اینا دکتر بردم‌بهش‌ازیترو مایسین و ‌پلاریژن و‌تب بر داد تبش ک‌قط شد منم داروهاش ندادم ولی دیدم‌سرفه میزنه انتی بیوتیکش و‌دوباره شروع‌کردم وپلاریژن ولی بیدار اصن سرفه نداره همینکه مخوابه انقدر سرفه مبزنه بیدار میشه چیکار کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

داخل شلغم خالی کن عسل بریز بذار جای گرم دو ساعت بعد عسل داخلش بده بخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیاهای چیزی نده بهش همون پلارژین بدترش میکنه

انتی بیوتیک ادامه بده

مونته لوکاست ۵ جویدنیه با گوشت کوب له کن با یه قاشق حل کن بده بخوره اگه نمیتونه بجوه 

هرروز یه دونه عصرها بده

شربت کتوتیفن هم از داروخانه وزن و سنش رو بپرس اونم بده

با این دوتا درجا خوب میشه

داخل شلغم خالی کن عسل بریز بذار جای گرم دو ساعت بعد عسل داخلش بده بخوره

تابحال عسل ندادم بهش میترسم‌ی سالش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
گیاهای چیزی نده بهش همون پلارژین بدترش میکنهانتی بیوتیک ادامه بدهمونته لوکاست ۵ جویدنیه با گوشت کوب ...

ممنونم

بیشتر ببینید
تابحال عسل ندادم بهش میترسم‌ی سالش

از یکسالگی میشه عسل داد ولی میترسی نده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دختر من سه ماه تموم سرفه های بدی داشت ۵ ۶ بار بردمش دکتر خوب نشد 

وقتی میخواست بخوابه  یا از خواب بیدار میشد خیلی شدید میشد تو روزم سرفه داشت 

بردمش پیش یه متخصص اطفال اون بهش کوآموکسی کلاو داد سرفه اش قطع شد 

دکترش کلی هم با من دعوا کرد چرا پلارژین دادی اون بدتر تحریکش میکنه منم گفتم همکارتون تجویز کرده سرخود بهش دارو ندادم 

الان خداروشکر خوب شده ،هم دخترم هم خودم واقعا اذیت شدیم 

خدایا شکرتتتتتتت 
چقدر دلت گنده هست برای بچه یک ساله با تجویز اینجا دارو میدی

عزیزم یکم دقت کنید نوشتم دمتر بردمش دارو بهش دادن 

و‌یکم دقت تر نوشتم درمان خونگی 

حتی گفتم عشل میترسم و بهش نمیدم

منتظر این بودم با بخوری چیزی بگن

بیشتر ببینید
دختر من سه ماه تموم سرفه های بدی داشت ۵ ۶ بار بردمش دکتر خوب نشد وقتی میخواست بخوابه یا از خواب بید ...

یعنی پلاریژن ندم بهش

اکوکسی و‌حسایبت داره اسهال شیری میشه

بیشتر ببینید
یعنی پلاریژن ندم بهشاکوکسی و‌حسایبت داره اسهال شیری میشه

عزیزم من نمیتونم بگم بدی یه نه 

دکتر متخصص اطفال به من گفت چرا دادی نباید میدادی بدترش میکنه 

بعد دختر من به آزیترو حساسیت داره بهش کوآموکسی داد 

خدایا شکرتتتتتتت