2777
2789
عنوان

اگر پدر مادرتون در حد خودشون پول دارن خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 50 پست
اره میدونی چون ظاهرا فک میکنه وضعشون خوبه و منم دوس ندارم جزئیات خانوادمو بفهمه و فک میکنه اونا دارن ...

به شوهرت ربط نداره پولت رو کجا خرج میکنی

مخصوصا خانوادت

ناراحت نشو از حرفم اما خب تو وظیفته به اونا کمک کنی

خودت بودی توی اون خانواده دیدی نداری چجوری میشه

از کمک کردن به خانوادت شوهرت معترضع؟؟؟؟

بایدم معترض باشه 

اون پولی که بدست میاد از انرژی و تایمی که باید با همسرش باشه میزنه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا نباید معترض باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از حق زندگیش و زمان همسر بودنش داره میزنه!!!! حالا اگر برعکس بود همه ...

زمان و زندگی نه

اما پول دادن به خانواده اونم پول زن به هیچکی ربط نداره

زن گرفته شوهر نکرده که

خانواده من وضعشون خوبهاما پول توجیبی درست حسابی به خواهر و برادرم نمیدنهرماه پنج شش تومن به اونا مید ...

اره منم تقریبا ماهی پنج شش تومن( مجردی خیلی بیشتر) 

ولی  به این فک کن در امد تو شاید بیشتر از منه و از من کمتره

حالا اگر برعکس بود و شوهر استارتر از پول و درامد خودش به خانواده ش کمک میکرد همه شوهر استارترو به فحش میکشیدن 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
من خودم شاغلم

بله میدونم 

گفتم

تو از زمان و انرژی که به عنوان همسر خق شوهرته داری میزنی واسه پولی که میره جای دیگه

بیشتر ببینید
نه عزیزم پول زن برای خودشهنه برای شوهرمثل اینکه یادتون رفته خرج و نفقه خونه با شوهره

خرج و نفقه پدر هم با دختره؟

بیشتر ببینید
حالا اگر برعکس بود و شوهر استارتر از پول و درامد خودش به خانواده ش کمک میکرد همه شوهر استارترو به فح ...

دلیلش اینه که مرد وظیفه تامین مالیه خونه رو داره 

ولی زن نداره 

بله میدونم گفتمتو از زمان و انرژی که به عنوان همسر خق شوهرته داری میزنی واسه پولی که میره جای دیگه

اره درست میگی 

اعصاب و مرتب بودنم حتی 

و یا رسیدگی به کارای خونم

دلیلش اینه که مرد وظیفه تامین مالیه خونه رو داره ولی زن نداره

زن هم وظیفه شوهرداری داره 🤷🏻‍♀️

بیشتر ببینید
زمان و زندگی نهاما پول دادن به خانواده اونم پول زن به هیچکی ربط ندارهزن گرفته شوهر نکرده که

وای چقدر تفکراتتون جالبه واقعا 

یعنی مرد حق ی قرون خرج کردن نداره چون پولش مختص کل خانوادست همسر و بچه ش اونوقت زن حقوقش ماله خودشه