2777
2789
عنوان

دوستم میگه با دوست پسرش بریم شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی داره من یبار با شوهرم و به زن و شوهر دیگ رفتیم بیرون خیلی خوش گذشت ولی چون غریبه بودیم خیلی هم معذب بودم 

ولی یبار دیگ با دوتا زوج دیگ رفتیم بیرون زنو شوهرم بودن ولی ایقد باهم راحت بودن و حرمت همو میشکستن پشمام ریخته بود 😑

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

ما سه تا زوج هستیم از دوران دوستی باهم میرفتیم مسافرت الانم دو تامون نامزدیم یه زوج دیگه هنوز باهم د ...

اولا من فقط دوستمو میشناسم

بقیه دخترا دو پسرا رو‌نمیشناسم

دوما نگران‌ذهنیت عمسرم‌مسبت به خودمم

منم نگرانیت اصلیم‌براهمینهکه اگر خدایی نکرده اتفاقی بیوفته خانواده همسرم‌و خانواده خودم شدیدا سرزنش ...

به خودشم بگو چون به اونا بیشتر گیر میدن یا خانوادشون میخوان چون مدرک محرمیت اینا ندارند 

اولا من فقط دوستمو میشناسمبقیه دخترا دو پسرا رو‌نمیشناسمدوما نگران‌ذهنیت عمسرم‌مسبت به خودمم

اگه میدونید همسرتون دوست نداره نرید

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍