2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و مشاوره

113 بازدید | 13 پست

این مدت دو سه سال که مادرشوهرم دخالت کرد تو زندگیم و هر کاری کرد و خودش خوبه جلوه داد و با سیاست مظلوم نمایی کرد من هم عصبی میشدم هم نمی‌تونستم به مادر شوهرم چیزی بگم برای درددل مامانم و خواهرم و انتخاب کردم . خواهرم که گوش میده فقط هیچ چیز دیگه نمیگه مامانمم وسط حرفا مثلا میگه نرو نکن ....حالا یک مدت طولانی شذ . احساس میکنم و دیدم البته مامانم حالت مسخره با من صحبت می‌کنه یا دیگه دیشب که وسط حرفم پرید گفت ولکن مگه ما میشینیم که مشکلات تو رو گوش بدیم . منم اگه صحبت میکنم راه حل می‌خوام ولی هیچکس صحبت نمیکنه باهام دیگه دارم مسخره هم میشم . 

می‌خوام یاد بگیرم تو دار بودن و صحبت نکردن و چکار کنم .‌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ادم باهمدردخودش حرف میزنه عزیزمادری ک مادرشوهرخودش مرده ک دیگه واسش مهم نیس دخترش توچ جهنمی مادرت خا ...

من میگم که مثلا بشنوم. تو ولش کن خدا کمکت می‌کنه تو مداراکن ما میدونیم اونا بدن

پیش مشاور برو

اره باید برم الان آمدم شهرستانم .ولی احساس میکنم نیاز دارم . البته همین شهرستان تا شش ماه قبل شهر خودم بود شوهرم پیشنهاد داد بریم شهر بزرگتر منم رفتار خانواده ش و دیدم گفتم چشم ولی دوری ابجیم کلا روحیه مو گرفته . فکر کردن به اینکه ابجیم تنها موند تو این شهر 

اره باید برم الان آمدم شهرستانم .ولی احساس میکنم نیاز دارم . البته همین شهرستان تا شش ماه قبل شهر خو ...

آبیجیت مگه به فکر تو هست ؟ 

تو دیگه الان ازدواج کردی و مستقل شدی باید به فکر شوهرت باشی 

والا ادم میمونه چی بگه من خودم گاهی که یه مسئله ای پیش میاد و ناراحت میشم از قیافه ام معلومه ولی مادرم هر چی اصرار میکنه که چی شده نمیتونم بگم انگار زبونم رو قفل کرده باشن البته بیشتر وقت ها به نفعمه چون ناراحتی من از همسرم رفع شده ولی اگه به مادر و پدرم میگفتم همیشه فکر میکردن که همسرم اذیتم میکنه و از چشمشون می افتاد

انشالاک خداکمکمون کنه اسی 🫂دیگ توام چیزی نگوکمتربروخونشون

اره می‌خوام از امروز با توکل بر خدا چیزی نگم .بااینکه می‌خوام داااااد بزنم . درونم آشوبه . شوهرم الان تنها رفت خونه مادرش . مادرش خیلی مظلوم نمایی می‌کنه و عذاب وجدان میده . مثلا من هیچ جا نمیرم چون شما نیستید . النگو م شکسته کسی نیست منو ببره بازار . حالا هم همه جا می‌ره هم پدر شوهرم در خدمتشه. بااینکه برام خونه رهن کن بیام شهر شما . از این جور حرفا . 

آبیجیت مگه به فکر تو هست ؟ تو دیگه الان ازدواج کردی و مستقل شدی باید به فکر شوهرت باشی

یک جورایی منو ابجیم یک مدت باهم عادت کرده بودیم بچه هامون همسن و سالن همبازی ان. یهو ازهم دور شدیم .ولی ابجیم یک جورایی می‌تونه خودشو سرگرم کنه ولی من نه حالت افسردگی میگیرم تو دلم آشوب میشه و حوصله هیچ‌کار پیدا نمیکنم 

والا ادم میمونه چی بگه من خودم گاهی که یه مسئله ای پیش میاد و ناراحت میشم از قیافه ام معلومه ولی ماد ...

وااااای راست میگی . اخلاق گند من همینه همیشه دوست دارم صحبت کنم نمی‌دونم چرا دیگه دارم اذیت میشم چون از اینور باز حرف نزنم حالم بد میشه