2777
2789

وسطی بابام بدجور میخواد اونم میدونه اینو واسه همین همش منو اذیت میکنه چون میدونه پشتشه کم تنبیه نشدم از دستش بارها با گریه رفتم کوچیکه رو مامانم دوس داره 

من با خواست خودم نیومدم به این دنیا اونا منو اوردن پس چرا منو دوس ندارن اونارو دوس دارن گناه من چی بود چرا بخاطر خواهرم ناز محبت خانواده ندیدم

خودم ازدواج کردم بچه دارم ۲۵ سالمه ولی درگیرم از ذهن روحم نمیره از فرزند دوم میترسم عین هیولا هس تو چشمم شوهرم میگه تو اینده بیاریم من از الان بدم میاد ازش و میترسم عشق پدریو دخترم بدزده 

ی معضل شده برام همیشه واسم سواله چی میشد تو ی خانواده بودم که ناز منم میکشید بابام مث خواهرم کاش تو این خانواده دنیا نیومدم کاش منو نداشتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم همیشه میگه تو بین بچه هام پر اذیت ترین بودی زیاد گریه میکردی خواهرات اروم بودن بچه های خوبی بودن ولی الان میبینم مودب ترین و کم دردساز ترینشون منم بازم ایراد اونا رو خوب میدونن 

الان هدف شما باید این باشه که یه بچه خوب تربیت کنی و سعی کنی خودتو از هر لحاظ بالا بکشی تا در زندگی ...

من نمیتونم قبول کنم منو دوس ندارن اونا رو دوس دارن واسم سواله کلا چرا

پس من چی بگم که حتی  اونا هم منو نمیخواستن و ناخواسته به دنیا اومدم . خیلی حس بدیه و همیشه از بچگی خواهرم میزر تو سرم که من اولی هستم و منو میخواستن ولی تو رو کسی نمیخواست .اینو همین الانم که ۴۰ سالم داره میشه بهم میگه و میخنده و با خنده هاش قلبم آتیش میگیره. همیشه مشتش بودن و هیچ کس جرات نمی‌کرد بهش حرف بزنه .تازه با سیاست کاری کرد که اول خودش بچه دار شه و بعد من بچه دار شم و بعد خودش اعتراف کرد که من از قصد این کارو کردم که بچم اول بشه و محبوب بشه و دقیقا این طوری بود .

ولی همیشه خدا بوده که کمکم کرده ،به وجودش و حمایتش شدیدا اعتقاد دارم . بزرگترین حامی رو دارم طوری که همشون وقتی گرفتار میشن میگن برامون دعا کن مشکلمون حل شه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
متاهلی و بچه داری باز هم ذهنت درگیر حسادت با خواهراته!!! آره حتما هم میتونی مادر خوبی باشی واسه بچه ...

چقدر نسنجیده حرف زدی! حسادت؟؟؟ مگه استارتر گفت اونا محبت و عشق دارن کاش نداشتن و فقط من داشتم که میگی حسادت؟؟؟ بنده خدا حسرت میخوره فقط

اونم منو تنها نذاشت ، همراه با تمام رویاهام دست هامو گرفته بود.. 

عزیزم تو بیشتر خانواده فرق هست...ماهم خدایی داریم اصلا نباید اهمیت داد

امشب خواهرم باز دلمو شکوند متنفرم ازش واسه مامان بابامم برنامه دارم قط ارتباط میکنم با دختراشون حال کنن

اونا بهتر از تو نیستن تو جای اشتباهی هستی 

با خانوادت بحث کن دلیل این رفتار هاشون رو بپرس فقط برای اینکه به یه جوابی برسی و صرفا کنجکاویت بر طرف بشه

جوابشون هم هر چی که بود دیگه با همچین خانواده ای فقط قطع ارتباط کن دیگه ازدواج کردی بچه دبستانی نیستی که محتاج همچین خانواده ای باشی