یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دوتا نوجوان از یک خانواده یکیشون که از ترس باباش بی اجازه نمیدونم چیکار کرده بود،پسر۱۴سالع،یکیشونم دختر دایی اون پسر ۱۳ساله بعدازچندسال از اون اتفاق میگفتن تو یه چالش وتحت تأثیر نهنک عنبر خودشو با شال سبز دار زد
پسر بستگانمون توسن ۱۳ سالکی خود کشی کرده میگن خودکشی گناهی ک بخشیده نمیشه اصن سوالم اینک اون ک ب سن ...
از نظر من به سن عقل رسیده بوده دیگه بعدش تو زندگی پس از زندگی یکیشون میگفت تو سن هشت نه سالگی بچه گربه هارو کشته بوده اون دنیا داشته مجازات میشده بابتش
اتیش...با داداشم رد میشدیم از خیابون..یهو یه نفر پرید جلو ماشین ک شما رو بخدا وایسین این دختر ببرین بیمارستان...تو یه پتو گذاشته بودنش...۸۰درصد سوخته بود... مثه یه کنده درخت..سیااااااه سیاه و پوست بندنش کنده شده بود