2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونمون برم

943 بازدید | 59 پست

خیلی دلم میخاد مستقل بودن و تجربه کنم خونوادم خیلی سختگیرن یه تار موم نباید دیده شه همش میگن شالتو بکش جلو اصن علاقه ای به تمیز کردن خونه ندارن من خیلی حساسم رو تمیز کردن خونه دلم میخاد همه جا تمیز باشه بوی گل بده ولی هر بار لباساشونو مرتب میکنم دوباره میریزن زیر دستو پا مخصوصا مامانم بابام همش می‌ره خنزل پنزل مسخره توی حیاط شده سمساری بعد میخاد اینارو درس کنه بزاره تو دیوار ولی هیشکی نمیخره داداشام یه خروس جنگی تمام عیارن همش منو میزنن فک میکنن من پسرم چون گاهی باشون شوخی میکنم اینام میگیرن دیگه ول نمیکنن انقد که تموم استخونام درد می‌کنه ابجیام از حسودیش چی بگم روسریاشون بریم مهمونی چارتا چارتا میپوشن ولی حاضرم به من ندن لباساشونو بابام خیلی تنبله همش کاراسو میندازه بعدا بعد مثلا من در وز بخام سه تاازکارامو انجام بدم میگه همه کاراتو گذاشتی براامروز الان دیگه منم مثل خودشتنبل شدم بعد میگه تو همه کاراتو میزاری برادیقه نود مامانم همش غذای روغنی میپزه آخرش از چربی خون میمیرم همشون تالنگ ظهر خوابن امروز بعد مدتها شیش صبح بیدار شدم افتابو دیدم قشنگ ترین حس زندگیم بود🥲(من بعدگرفتن دوتومن پول سپینو)

کجا بری... مستقل بودن مگه به همین راحتیه... منبع درامد داری؟

مستقل بودن ینی چی؟

ینی برن یه خونه بخرن یااجاره کنن ک میلیونی یامیلیاردی پول میخادوسیله خونه ازکجامیخان بیارن بجزاین مگه ب دخترمجردخونه میدن گیرم ک بدن اجاره پیش قسط ازکجاگیرم ایناهم شدن جورشدخونوادشون میزارن خوشبحالشون اگ بزارن برن مستقل بشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه دو تومن رو گرفتی پس معلمی اگه خانواده مشکل نداره خونه بگیر 

ولی خب نگیری بهتره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
مستقل بودن ینی چی؟ینی برن یه خونه بخرن یااجاره کنن ک میلیونی یامیلیاردی پول میخادوسیله خونه ازکجامیخ ...

وسیله خونه که هست اجاره خونه هم طرفای پایین شهر اگه برم سه چهار تومن دیدم تو دیوار تنها نیستم دوستمم هی ولی بازم میترسم دلشو ندارم 

فرارکنم فقط نه فقط دوتادستامو دارم پولم کجابود

خسته نباشی

بجای اینا روی خودت کار کن... یه مهارتی یاد بگیر درس بخون... مشغول کن خودت رو. یعن یچی که فرار کنم... بری کف خیابون فکر میکنی خبریه؟ یه کاری نکن که بگی کاش تو همین خونه می موندم...

وسیله خونه که هست اجاره خونه هم طرفای پایین شهر اگه برم سه چهار تومن دیدم تو دیوار تنها نیستم دوستمم ...

اگ دل جرعتشوداری اگ خونواده ای داری ک اوکی بدن اگ پول داری ک تاسرسال راحت زندگی کنی بروموفق باشی دخترجون الان مردای ک زن بچه دارن موندن تومستاجری ازصب تاشب مث چی دارن کارمیکنن

خو اونا کله خرجشون می‌ره رو هزینه زندگی خودرو خوراک سخته واقعا

معلومه ازحرف زدنت ک انقدپول داری ک خونه بخری سه میلیاردبده خونه یک میلیاردبده وسیله بابهترین امکانات ی زندگی نوشروع کن ی مغازه ماشینم بخره تاعمرداری زندگی کن البته ازحرف زدنت فهمیدم پول داری

اگه بالای ۱۸ هستی خونه مجردی و شاغل بودن عالیع 

من خودم بیشتر تنهام ۱۹ سالمه زندگیت تنهایی حیلی اروم و قشنگ میشه 

ولی بعضی وقتام میشه دلت پر میکشه برا همون غذای روغنی و کلسترولیه مامانت