2777
2789
عنوان

بنظرتون از خونمون برم

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سپینو چه‌جوریه ؟ الان‌توی حساب ما‌اومده ...ولی درخواست کار ندادیم‌.میشه‌همینجوری بریم خرید کرد ؟ بعد ...

من وامشو اطلاع ندارم دوتومنو گرفتم فقط

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

خب تو که میگی لوازم تعمیر میکنه بابات که بزاره تو دیوار بفروشه اگر انقددد که میگی پولدارید خب چه نیازی به این خرده پولا داره..  و همه اینا به کنار وقتی انقد پول داری چرا ماشین نمیخری یه شغل پاره وقت پیدا کنی بری و بیای کاری به هیچکس نداشته باشی؟  اگر خونه اجاره کنی هیچ خاستگار درست حسابی نمیاد سمتت چون فکرای بد میکنن و تا آخر عمرت باید اجاره نشین باشی و تنها زندگی کنی و فرسوده میشی و عمرت تلف میشه و همش باید سرکار بری تا بتونی خرج زندگیتو بدی...  ربات هم که نیستی میدونم دلت میخواد خانواده جدید بسازی و ازدواج کنی...  خونه نگیر وگرنه به جای اینکه بگن دختر آفتاب مهتاب ندیده اس میگن فلانه و هزار تا حرف بیخود میاد تو سرشون ( که البته گوه تو سرشون ولی خب گوه میخورن دیگه)  فکر میکنن هر روز پسر میبری خونه...  کلا ایران همینه عزیزم اگر فکر کردی ربطی به کلان شهر و شهر کوچیک و جایی که خونه میگیری داره نه اصلا ربط نداره دهن مردم رو نمیشه بست عجولانه تصمیمای هیجانی نگیر یا پولاتو پس انداز کن طلا بخر یا ماشین بخر بیخیال خونه گرفتن شو تازه...  هیچ مردی ازت محافظت نمیکنه هر چی بشه از ترس میمیری

همون‌دو تومن من‌میگم‌...میشه توضیح بدی

نگا کن عزیزم من بعد بعد احراز هویت رفتم قسمت کارت به کارت بعدش انتقال دادم به یه کارتی ولی نشد چون فک کنم تازه احراز هویت کرده بودم بعد عصری امتحان کردم بازم نشد چون زدم ۱۹۸۰ دیگه اول یه یکو هفتصد انتقال دادم بعدم بقیشو کلا پنج هزارتومن تهش موند

نگا کن عزیزم من بعد بعد احراز هویت رفتم قسمت کارت به کارت بعدش انتقال دادم به یه کارتی ولی نشد چون ف ...

عه‌برم‌بزنم‌ الان‌ببینم‌میشه ...

نمیخواد دیگه‌پس‌داد ؟

زندگی با من نساخت..من باهاش ساختم ولی ....

خب تو که میگی لوازم تعمیر میکنه بابات که بزاره تو دیوار بفروشه اگر انقددد که میگی پولدارید خب چه نیا ...

نه بابا اصن شغل یه چیز دیگس از عذر میخام بیکاری میخره میندازه گوشه حیاط میگن وایییی می‌دونی این موتورش المانیههههخ دیگه کارخونه نمیزنه اینافلانه همشون هم وسایل قدیمی اصن دیگه نمیشه حیاطو شست خاک جمع میشه لاشون بعدم من کی گفتم خرپولم منم من از همتون اس و پاس ترم فقط اینجا نمی‌کشم خونمون برا منه وسواسی دنباله سکوت زیادی شلوغو کثیفه حرفات خیلی حق بود غلط بکنم خونه بخرم بیخیال یکی تاپیکو قفل کنه😐😂

نه بابا اصن شغل یه چیز دیگس از عذر میخام بیکاری میخره میندازه گوشه حیاط میگن وایییی می‌دونی این موتو ...

خونه ما هم سمساری شده چون معتقدن اووو این ژاپنی اصله تو بچه ای سرت نمیشه...  اووو حق نداری بهش دست بزنی مال فلان کشوره🙂😂😂😂😂😂

آفرین بابا برا خودت کاهو اینا بخر رژیمی غذا درست کن همه اش قابل حل شدنه  به جز سمساری