2777
2789
عنوان

اولین دیت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 54 پست
دیت اول رفتی خرید کردی بعد نگرانی خسیس باشه؟بیشتر اون باید نگران باشه که نکنه شما بِکَن باشی

بابا

رفتیم ابمیوه بخره برام

تشنه م شد

هایپر فروشگاه لوازم ارایش بهداشتیا رو میدیدم گفت هر چی میخوای بردار دوست داری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزبزم بو نمیدادم رفتیم هایپر مارکت فروشگاه ابمیوه بخریمداشتم نگاه میکردم شامپو ها و اینا رو گفت چ ...

😂خب هرچی مز مزه کردم دیدم اون یه تعارفی زده تو کارت درست نبوده که برداشتی 

چون اولین دیت جای خرید کردن نیس 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید
نه عزبزم بو نمیدادم رفتیم هایپر مارکت فروشگاه ابمیوه بخریمداشتم نگاه میکردم شامپو ها و اینا رو گفت چ ...

😐😐چطور روت  شده اولین دیت شامپو و.. خریدی  

آخه شامپو و مام /:

لاقر یک رژ و ریمل نه شامپو

بعدشم مگه چکارته بهت عیدی بده چه انتظاراتی دارین حالا تولدی سالگرد دوستی ولنتاینی بود یه چیزی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بیشتر ببینید
۱ ساله رابطه مون لانگ بودندیده نشناخته نرفتم سر دیت

بازم نظرم همونه که گفتم و نظر همه البته همینه

بیشتر ببینید

اون گفت شماهم خریدی؟

کار خوبی نبود

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛