2777
2789
عنوان

انقد شوهرمو چک کردم رمزشو عوض کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 66 پست
انگ شکاکی بهش نزنید وقتی طرفش از اول همه چیو باز نزاشته که زنش ارامش خاطر داشته باشه. باید همیشه تو ...

دقیقااا 

من وقتی میبینم شوهرم حتی تو دستشویی گوشیشو می‌بره شک میکنم 

با هم در حال فیلم دیدنم باشیم حتی تا تو آشپزخونه میخواست بره میبرد همراهش 

یکبار نشده بود گوشیشو بده دستم بره دنبال کارش

اینکه دوسندارم شوهرم این دخترای ول رو ببینه بیمارم؟ شما مگه از دخترای اینستایی بهت برخورده😂

تو بخوای نخوای همه جا دختره

شوهرت هم حتما نگاه میکنه

جلو تو نگاه نمیکنه پشتت نگاه میکنه

ذات مرد اینه نباید جدی بگیری

تو رو خودت تمرکز کن 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجا همه شدن زن نرمال بنده خدا تو عقده دوران خوش زندگی دورانی فکر ذکر آقا باید با خانومش باشه نه اینکه داف پلنگ اینستا رو فالو داشته باشه طرف هول تشریف داره وگرنه هیچ زنی الکی احساس خطر و شک‌نمیکنه

آخر شکاکی همین میشه بخدا

آره واقعا

بابام تعریف میکرد میگفت یه همکار داشتیم میگفته من اصلا خیانتکار و....نبودم ولی زنم همش بهم شک بیخودی داشته ول نمیکرده هرچی میگفتم بابا تو اشتباه میکنی گوشش بدهکار نبوده بخاطر شکای الکیش منو عصبی میکرده آخرشم رفتم خیانت کردم و اون زنمو طلاق دادم

بیخیالش شو و زندگی رو زهر نکن خدا رو شکر دیگه برات مهم نیست اینجوری خودت کمتر اذیت میشی

اره دیگه واقعا مهم نیست 

خودش اومد رمزشو بگه رومو برگرداندم گفتم دیگه نمی‌خواد چون هیچی ندیدم تو گوشیش بهش اعتماد کردم و می‌خوام دیگه برام مهم نباشه

شوهرم برخورده شیطونه تو عقدم برا شناخت بیشتر باید با خبر میشدم تا همین چند مدت پیش هر بار میرفتم تو ...

به این کارا شیطنت نمیگن 

هیز و هولی هست اسمش 

چرا اصلا شوهرت باید درخواست‌ها رو قبول کنه که شما بخوای بلاک کنی؟؟؟؟

دختر خوب اینم شد زندگی حالا مثلا یه چیزی ازش دیده باشی خطایی ازش سر زده باشه حرفی ولی ب گناه نکرده چرا اینقد عذا بکشی ب خاطر این شکاکیت تو زندگیت هیچ وقت نمیتونی روی ارامشو ب خودت ببینی یه مدت بیخیال شو همچین عادت میکنی شوهرت دیده زیاد چکش میکنی رمزو عوض کرده دیگه بهت اعتماد نداره پنهانکار میشه دروغگو میشه خودتم باعثش میشی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
اره دیگه واقعا مهم نیست خودش اومد رمزشو بگه رومو برگرداندم گفتم دیگه نمی‌خواد چون هیچی ندیدم تو گوشی ...

خوشبحت باشید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اینکه دوسندارم شوهرم این دخترای ول رو ببینه بیمارم؟ شما مگه از دخترای اینستایی بهت برخورده😂

شکاکی .شک زیاد خودش بیماریه .حالا گیرم نشستی تمام دخترای  اینستا رو  دونه به دونه بلاک کردی دخترای کوچه و خیابون رو میخوای چه کار کنی 

بیا منم بزن بلاک کن والا

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.