2777
2789
عنوان

با این همسایه آویزون چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 29 پست

بگو شوهرم دعوام می‌کنه لطفا دیگه نیایید در خونه مون. ضمنا بچتو نده دست هیچکی 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@پسر_دایی_کلاه_قرمزی خیلی بیشعوری من سنم رو کنار کاربری نوشتم که عوضی های کم عقلی مثل تووو مزاحم نش ...

ب منم درخاست داده خاک برسر😑😑😑😑رد کن فقط

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

وای چطوری طفل معصوم رو دادی ببره 

چجوری اعتماد میکنین 

ایندفعه اومد بگو شرمنده نمیتونم ، آقام دعوام کرده و...

بپیچونش همش بگو آقام راضی نیست ، ببخشید من باید برم کار دارم و... کلی راه برای پیچوندن هست 

ب منم درخاست داده خاک برسر😑😑😑😑رد کن فقط

نه رد نکن اگه رد کنی میتونه باز درخواست بده 

مزاحمت کوچه خیابون کمه اینجا هم آسايش نداریم از دست این هول ها

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
دخترم پیش خودم باشه من کار هامو میکنم ، ولی قشنگ هر ده دقیقه میان ۳ دقیقه می برن میارن ، نه دیگه اصل ...

تو بگو داییش عموش 

هیچکسسسسسس نزار بچت مدت طولانی بیشتر از ده دقیقه بجا که خودت نیستی پیشش باشه مخصوصا دختر بچه

به چشماتم اعتماد نکننننن لطفااااا

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

آره واقعا خطرناکه طرف شوهر خاله طفل معصوم بوده سر اختلاف خانوادگی دور از جون همه دوستان بچه رو کشته

همین دیگه والا آدم به شوهرشم نباید اعتماد کنه کم تو این سایت ندیدیم که خانومای حتی سن بالا تاپیک زدن گفتن بچگیامون بابامون .‌‌‌‌.... متوجهی عزیزم؟؟؟!

من میگم بچه فقط جاش پیش مادره از نظر امنیتی تا برسه به سنی که خوب و بد جنسی رو تشخیص بده

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

بچه دختره یا پسر ؟؟

وقتی میره اونجا برمیگرده گریه میکنه؟؟

اسی واقعا موندم تو چجور مادر بی عقلی هستی از کجا مطمئنی بهش تعرض نکردن بدنشو برسی کن 

ازش بپرس ببین بهش دست نزدن 

آدم بچشو تنها نیفرسته خونه غریبه 

شده کادوهاشو پس بدی دیگه نزار بیان دنبال بچت

من جات بودم بچم دختر بود میبردم پیش دکتر زنان ببینه دست نزدن بهش  

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
دختر طفل معصوم رو که نمیتونه حرف بزنه رو ندید دست غریبه درحالی که خودتونم کنارش نیستید

واقعا چه دلی داری اسی

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
همین دیگه والا آدم به شوهرشم نباید اعتماد کنه کم تو این سایت ندیدیم که خانومای حتی سن بالا تاپیک زدن ...

دختر من 15 ساله است ته کوچه ما دادگاه هست و کنار ما باربری کوچه مون خیلی شلوغه برای همین نمیزارم دخترم تنها مدرسه بره و بیاد چون همه جور آدم این دو جا رفت و آمد دارن

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده