2777
2789
عنوان

با این همسایه آویزون چکار کنم

643 بازدید | 29 پست

اول اینو بگم خانواده خوبی هستن و به من خیلی خوبی کردن من یه دختر ۸ ماهه دارم مدام براش کادو میگیرن و خیلی دوستش دارن و همسایه واحد بغلیمون هستن ولی کلا با من فرق دارن مثلا خب خیلی پولدارن و مدام میرن بیرون خرید و تفریح و مسافرت ، بعد انتظار داره منم با خودش ببره ، من اصلا شوهرم خوشش نمیاد بدون خودش جایی برم و اینکه با نوزاد خیلی سخته یکی دوبار هم به زور بردم دخترم همش گریه می‌کنه نمی مونه ، و اینکه از ۷ صبح بیدار میشن خدا شاهده هر ده دقیقه یک بار میان دخترم رو ۳ دقیقه می برن میارن ، من اصلا نمیتونم به کار هام برسم همش باید برم بیام ، دیشب هم که دخترم رو برد با گریه آورد گفت اسپیکر افتاد رو پاش دخترم منم تا چند ساعت گریه میکرد شوهرمم خیلی دعوا کرد گفت دیگه نزار بره ، بخدا صد دفه بهش گفتم شوهرم بدش میاد ولی در خونه مارو ول نمیکنن ، دیگه نمی‌خوام بزارم دخترم بره و خودش هم انقد مزاحمم بشه ، چی بهش بگم که ول کنه منو 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دختر طفل معصوم رو که نمیتونه حرف بزنه رو ندید دست غریبه درحالی که خودتونم کنارش نیستید

والا خودمم دوست ندارم بره بخدا تا آخر شب من فقط میرم جلو در میام ، خودش درک نداره من با بچه کوچیک کلی کار دارم ولی دیگه اصلا نمیزارم بره

دو هفته بهانه بیار بگو سرما خوردیم؛ بعدش رابطه رو رسمی و کم کن. اشتباهت این بوده از روز اول اجازه دادی بچه رو ببرن. مگه نونه قرضش میدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چه زن بیخخخخخخخیالیییییی ای خداااا

سالی صدتا تاپیک تو این سایت میخونمممم که همسایمون دایی بچم عموش خالش شوهر خالش شوهر عمش به بچه کوچیک دست درازی کرده مورد سو استفاده قرار داده

بچه رو پیشششش باباشم نباید تنها گذاشت بچه روز هرروز خدا میدی ببرن بیارن؟؟؟؟

بعد تازه فکر این که خودت به کارات نمیرسی؟ عقلم چیز خوبیه

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

اصلاااا دخترتو نده ب کسی هرکی میخاد باشه 

بزار بگن نمک نشناسه

دوره زمونه بدی شده عزیزم ،رک بگو ک همسرم حساسه روی بچه و فقط فقط باید جای خودم باشه

آب و نونت رو میدن ک رودروایسی داری

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم شکرت🦋

@پسر_دایی_کلاه_قرمزی    

خیلی بیشعوری من سنم رو کنار کاربری نوشتم که عوضی های کم عقلی مثل تووو مزاحم نشن چرا تا آدم یه پست میزاره زرتی درخواست دوستی میدین ؟؟؟؟؟؟؟

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
چه زن بیخخخخخخخیالیییییی ای خدااااسالی صدتا تاپیک تو این سایت میخونمممم که همسایمون دایی بچم عموش خا ...

دخترم پیش خودم باشه من کار هامو میکنم ، ولی قشنگ هر ده دقیقه میان ۳ دقیقه می برن میارن ، نه دیگه اصلا نمیزارم بره 

چه زن بیخخخخخخخیالیییییی ای خدااااسالی صدتا تاپیک تو این سایت میخونمممم که همسایمون دایی بچم عموش خا ...

آره واقعا خطرناکه 

طرف شوهر خاله طفل معصوم بوده سر اختلاف خانوادگی دور از جون همه دوستان بچه رو کشته

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده