2777
2789

یگید چیکار کنه دکتر گفته از عصابشه

ولی چرا وقتی و خواب روز هستش بیدار نمیشه جیغ بکشه 

فقط شبها؟ پا میشه جیغ میکشه میگه مامان ماااامااان بعد بدو بدو میکنه میخواد در باز کنه بره بیرون شوهرش بزور نگهش میداره 

مامانش میگ من تو بچگی  نیم ساعت انداختمش تو حموم موند لامپ هم خاموش کردم این از اون موقع اینجوری شده شبها جیغ میکشه 

میگه تا وقتی ک قرص های روانپزشک رو میخورد خوب بود 

من میگم ببرتش پیش دعا نویس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا نویس نبره ولی پیش یه مولوی ببره خیلی خوبه یه دست دعا میخونه انشالله خوب میشه اون ترسیده کلا از تاریکی و فضا دربسته ترس داره

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
دعا نویس چیهچندکلاس سواد دارین شماها ک ب این چیزهای چرت و پرت اعتقاد دارینباید قرص بخوره تا خوب شه ز ...

آخه می دونی  خونش تو یه فضای ترسناک هست 

رو ب روی خونشون باغه شبها واقعا  ویو وحشتناکی داره 

من میگم شاید اونه اذیت میشه

اره مادرش هم میگه من کردم شب و روز گریه میکنه

بچه ترسیده تو تاریکی...من با این سن از تاریکی وحشت دارم چ برسه تو بچگی 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

منم بچه بودم دقیقا همین کارا رو میکردم .دندون قروچه.جیغ زدن .راه رفتن تو خواب...بابام میگه برای یه آقایی کار می‌کرده قضیه ی من رو بهش میگه اونم بابام رو می‌بره پیش یه روحانی اونجا یه دعا برام میده میگه بعدش خوب خوب شدی

بچه ترسیده تو تاریکی...من با این سن از تاریکی وحشت دارم چ برسه تو بچگی

بعد میگ هیچی یادش نمیاد ک بیدار شده جیغ کشیده دویده کجا رفته 

فقط و فقط اون لحظه رو یادش میاد ک مثلا تو حیاط  بوده دیگه هیچی یادش نمیاد چجوری  اومده تو حیاط