2777
2789
عنوان

دختر عموم نصف شب ها بیدار میشه جیغ و داد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 39 پست
آخه می دونی خونش تو یه فضای ترسناک هست رو ب روی خونشون باغه شبها واقعا ویو وحشتناکی داره من میگم ش ...

اصن ربطی نداره

برادر منم این جوری شد یه مدت

بهش میگن وحشت در خواب

ب خاطر استرس و اضطراب زیادی بوذ ک میکشید و کارش استرس زا بود

زیر نظر روانپزشک خوب شد  تا وفتی ک دوره ی مصرف قرص ها تموم نشدن ب هیچ عنوان نباید قرص هارو قطع کرذ وگرنه بدتر میشه بیمار

معمولا دوره ی درمان چندساله داره

دارو روانپزشک ادم بزرگو گیج ومنگ میکنه وعادت کرده چه برسه بچه

من پسرم تا 11،12سالگیش اونجوری بود شبا خیلی میترسید نمیخوابید، جیغ میزد به دعا هم اصلا اعتقاد نداشتم ولی مادرشوهرو به من نگفته بود گرفته بود آورده بود منم گذاشتم تو بالشتش دیگه خوب شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم بچه بودم دقیقا همین کارا رو میکردم .دندون قروچه.جیغ زدن .راه رفتن تو خواب...بابام میگه برای یه آ ...

این میگ اصلا خودش یادش نمیاد ک جیغ کشیده و  بدو بدو کرده

بعد میگ هیچی یادش نمیاد ک بیدار شده جیغ کشیده دویده کجا رفته فقط و فقط اون لحظه رو یادش میاد ک مثلا ...

درای خونه رو باید همیشه قفل کنن

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

منم اینجوری بودم البته الان خیلی کم شده شاید دو سه ماهی یه بار

من پانیک میشم تو خواب یه لحظه فکر میکنم دارم میمیرم و اگه کسی نیاد تو اتاقم از تنهایی میمیرم جیغ میزنم و خواهرم سریع میاد بالا سرم و لامپو روشن میکنه 

خیلی وحشتناکه اون لحظه قبلنا هر شب بود تقریبا

وسواسی بودم دارو که خوردم خوابمم بهتر شد من یکسالم تراپی شدم 

البته دعانویس برام حرز نوشته بود بستم به دستم یه مدت 

کلا اینجور مواقع ادم به همه چی متوسل میشه

اصن ربطی ندارهبرادر منم این جوری شد یه مدتبهش میگن وحشت در خوابب خاطر استرس و اضطراب زیادی بوذ ک میک ...

یعنی چند سااال باید دارو بخورخ؟ 

آخه وضع مالیشون خوب نیس کلی هم گرونه داروها 

یعنی چند سااال باید دارو بخورخ؟ آخه وضع مالیشون خوب نیس کلی هم گرونه داروها

بله حداقل در بهترین حالت دوسال طول میکشه درمانش

چون دوز داروهارو اول زیاد میدن بعد ب مرور کمش میکنن 

اره میدونم گرونه داروها دیگ چیکار میشه کرد

منم اینجوری بودم البته الان خیلی کم شده شاید دو سه ماهی یه بارمن پانیک میشم تو خواب یه لحظه فکر میکن ...

این میگه اصلا یادش نمیاد ک بیدار شده جیغ و داد کرده راه رفته هیچی یادش نمیاد 

یعنی پیش همون روانپزشک درمان بشه؟

منم شبا جیغ می‌کشم حتی خودم نمی‌فهمم

البته بدو بدو نمی‌کنم فقط در حد جیغ بلند

گاهی اینقدر جیغ زدم که از گلو درد یا صدای خودم بلند می‌شم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹