2777
2789
عنوان

دختر عموم نصف شب ها بیدار میشه جیغ و داد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این میگه اصلا یادش نمیاد ک بیدار شده جیغ و داد کرده راه رفته هیچی یادش نمیاد یعنی پیش همون روانپزشک ...

وای منم همینطورم 

دختر خاله ات عین من شده

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

ازوقتی که تو 5سالگی میخوستم تو اتاق وتخت خودش بخوابه اون نمیخواست من بعد خوابش میبردمش میزاشتمش اونج ...

وای چه قدر بد

من بچه ندارم ولی از بس خودم تو بچگی سختم بود تنها بخوابم میگم بعدا بچمو تا هر وقت خودش بخواد کنار خودم می خوابوندم.

این میگه اصلا یادش نمیاد ک بیدار شده جیغ و داد کرده راه رفته هیچی یادش نمیاد یعنی پیش همون روانپزشک ...

در کنارش باید از روانشناس خوب استفاده کنه باید روانشناس باهاش صحبت کنه و ریشه یابی کنه روانشناس از بچگی شروع میکنه حتی با خانواده صحبت میکنه تا علت رو پیدا کنن و تکنیک میده برای درمان 

من روانشناس رو از روانپزشک مهم تر میدونم ولی اگه در کنار هم باشن حتما نتیجه میگیره 

درای خونه رو باید همیشه قفل کنن

ننننه احساس خفگی بهش دست میده اونجوری میکنه

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
از کجا باید شماره گیر بیاریم؟

اگ میخای میتونم واست پیدا کنم

بخدا حرف نداره دعا نیس ایه قران میخونه 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
اره مادرش هم میگه من کردم شب و روز گریه میکنه

حقشه زنیکه چه مادری بوده حمام اونم تاریک ، من ۴۰ سالمه می ترسم چشام تو حموم ببندم وحشت می کنم این دیگه چه مادری بوده بهش بگو حق الناس بدی به گردنت هست 🙄