2777
2789

بچم شیر نمیخوره ویزیت انلاین از دکتر مقدادی گرفتم

گفت بچه ات به لاکتوز حساسه و رفلاکس داره. شیرتو نده غذا براش شروع کن گفتم چی بدم گفت براتون تو توضیحات می نویسم ولی فقط نوشته بود شیر گاو و لعاب برنج و بادام نده 

پس چی بدم با چی شروع کنم ؟؟

کسی میدونه بجز برنج با چی میشه شروع کرد غذا رو ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم رفلاکس شدید داره چهار ماهشه خودم صبحا بهش بسکوییت میدم با شیر خشک قاطیش میکنم ابکی شه سیب زمینی اب پز یکم میدم هرچی ک میبینم نرمه یکم میزارم دهنش دیگه نمیدونم کارم درسته یا ن ولی هم بالا اوردنش کمتر شده هم نق زدنش 

فرنی درست کن با اب

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بیشتر ببینید

پزشک ترجیحا حضوری هم برید

ک دقیق بگه چیا شروع کنید

راستش برای شروع زود غذا

مادرم برای من و خواهرم اینکارو کرد

از ۴ ماهگی

علتشم این بود ما از ۳ ماهگی دندون دراورده بودیم

کمبود وزنمون هم شدید بود

مشورت دوباره بگیرید

ک دقیق چیا بدید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مطالعه ای در این باره نداشتم ولی احتمالش هست درست بگه ، گاهی اوقات بدن خودش چیزایی که براش مضرن رو پس میزنه و حس بی علاقگی ایجاد می‌کنه ، من خودم هیچوقت از گوشت قرمز و شیر گاو خوشم نمیومد یه بار تست حساسیت پوستی داده بودم دکتر بهم گفت به اینا حساسیت داری کم بخور ، بعد متوجه شدم به خاطر کم خونی مینور هم نباید گوشت قرمز زیاد بخورم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید
منم دخترم رفلاکس شدید داره چهار ماهشه خودم صبحا بهش بسکوییت میدم با شیر خشک قاطیش میکنم ابکی شه سیب ...

چرا با حریره شروع نکردی سیب زمینی بیسکویت زود واقعا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
دکتر آنلاین همینه دیگهاحتمالا طب سنتی نبودهامان از جهل

لازم باشه از ۴ ماهگی غذا شروع میش

برا منم همین اتفاق افتاد

خواهرمم ک اختلاف سنیمون زیاده

دقیق همینطوری از ۴ ماهگی غذا شروع شد براش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥