بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 عنوان حدود 10 روزه گلو درد دارم 😭😭😭 126 بازدید | 20 پست دکترم رفتم گفت باید تحمل کنی خودش خوب شه چرا خوب نمیشه دارم دیوونه میشم تو رو خدا دعا کنید برام میزنه به گوشم خیلی اذیتم من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚 1404/01/10 | 06:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 35912 بمیرم برای همسرم اونم چند روزه گلوش درد میکنه دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 دارو چی میخوری آموکسی کلاوسفکسیم هر چی دستم بیاد😭 من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚
moliza عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 624 آبلیمو عسل ولرم قرقره کن و جداگانه درست کن بخور.....شاید حساسیت باشه....دیفن هیدامین و یه دونه دگزامتازون و یه کپسول تتراسایکلین رو باهم قاطی کن و فقط قرقره کن نباید قورت بدی...ببین خوب میشی...
بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 بمیرم برای همسرم اونم چند روزه گلوش درد میکنه دعا کن برامون 🙁 من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚
بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 آبلیمو عسل ولرم قرقره کن و جداگانه درست کن بخور.....شاید حساسیت باشه....دیفن هیدامین و یه دونه دگزام ... امتحان میکنم مرسی من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 35912 دعا کن برامون 🙁 الهی دوتایی تون زود خوب بشید دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 19813 آمپول پنی سلین زدی من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 الهی دوتایی تون زود خوب بشید قربونت 💚 من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚
بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 آمپول پنی سلین زدی نه من حساسیت دارم😔😩 من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3249 بمیرم برای همسرم اونم چند روزه گلوش درد میکنه آبلیمو و عسل شنیدم خوبه 👊
_وحشی_زیبا_ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 4520 آموکسی کلاوسفکسیم هر چی دستم بیاد😭 اووووقرص اکتوکلد دو ورق بگیر هشت ساعت بخور باشربت دیفن هیدرامین قرصارو باهم میخوری فایده ندارن یکی بخور سروقتدمنوش ،به دونه ،حریره بادوم،بابونه اینا عالین آبلیموعسلم همینطور ❤ My love M❤💍
بانو_خوشخنده مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9763 اووووقرص اکتوکلد دو ورق بگیر هشت ساعت بخور باشربت دیفن هیدرامین قرصارو باهم میخوری فایده ندارن یکی ب ... مرسی من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚