2777
2789
عنوان

طرز فکرم خیلی مسمومه دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 28 پست
ببین خانواده های ما دو دسته هستنیا اونایی که اگاهی ندارن و زمینه تغییر دارنیا اونایی که کلا با این د ...

من چجوری با این قیافه مستقل شم آخه اعتماد به نفس ندارم

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانپزشک دارو ‌داد سال ۹۸ درگیر کرونا شدم کنار گذاشتم ولی خیلی حملات عصبی شدیدی دارم

من کلا مخالف دارو هستم برای مسائل قابل حل

اما اگر مشکلت جوریه که حملات عصبی تحت کنترل خودت نیستن، بنظر من میتونه بهت کمک کنه اروم باشی

الآن خودمم همچین حالت‌هایی دارما 

ولی به عنوان یه توصیه شخصی یه مواقعی یه کارای کوچیکی حالمو خوب میکنه مثلا یه چیزی که همیشه دوسش داشتم رو یهو میگیرم یا یه تغییر ظاهری میدم یا فکر میکنم ببینم ته دلم چی دوس دارم یه غذایی که حالمو خوب میکنه درست میکنم یه چیز خوشمزه مثلا لواشک که عاشقشم میگیرم همین چیزای کوچولو مقطعی حالمو خوب میکنه حداقل یه انگیزه موقت برای زندگی بهم میده

یاد گرفتن یه مهارت جدیدم خیلی خوبه کلا وقتی سعی میکنی از خود همیگشیت فاصله بگیری متوجه میشی زندگی وجهای زیادی داره که میشه امتحانشون کرد 

من کلا مخالف دارو هستم برای مسائل قابل حلاما اگر مشکلت جوریه که حملات عصبی تحت کنترل خودت نیستن، بنظ ...

نه تحت کنترل نیستن قشنگ نیم‌ساعته پنیکو‌تا مرز جنون‌میرم 

ببین خانواده های ما دو دسته هستنیا اونایی که اگاهی ندارن و زمینه تغییر دارنیا اونایی که کلا با این د ...

از نظر شما سن مناسب ازدواج  چنده

من چجوری با این قیافه مستقل شم آخه اعتماد به نفس ندارم

مستقل شدن ربطی به ظاهر نداره. شما ببین توی چه زمینه ایی استعداد داری. من خودم چون زبانم خوبه با اینکه دانشجو هستم اما دارم زبان تدریس میکنم. درسته حقوقش خیلی کمه چون سال اولمه اما همینکه دارم استقلال پیدا میکنم دیدگاه هارو عوض کرده

یا با سرمایه کم انلاین شاپ راه بنداز و سعی کن از کارای انلاین شروع کنی که خجالتت مانعش نشه

مستقل شدن ربطی به ظاهر نداره. شما ببین توی چه زمینه ایی استعداد داری. من خودم چون زبانم خوبه با اینک ...

من به رشته تجربی علاقه دارم اما میترسم برم و از پسش بر نیام

نه تحت کنترل نیستن قشنگ نیم‌ساعته پنیکو‌تا مرز جنون‌میرم

خب بنظرم دارو رو مصرف کن درکنارشم جلسات مشاوره برو. هروقت پزکشت تشخیص داد خوب شدی دیگه دارو رو قطع میکنی

بنظر من تا مدرک لیسانس رو نگرفت و مستقل نشد نباید ازدواج کرد البته نظر شخصی من اینه

من یکی رو دوس دارم اما اختلاف سنیمون ۱۰ ساله خیلی زیاده؟

آخه کدوم یکی از این دخترا الان پیوند ابرو دارن؟😑 خانواده من خیلی به حرف مردم اهمیت میدن بالعکس من