2777
2789

شوهرش بیکار ه و بد دهنه دوتا پسر هاش هم به باباشون رفتن اهل زندگی نیستن میگه همش بحث و درگیری دارن باهام. قهر کرده خواسته بره خونه ی باباش ولی پشیمون شده چون مامانش پشتش نیست و دو روز بیشتر اونو راه نمیده شما بگین باید چیکار کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره .حتما خیلی درمانده بوده که اومده خونه شما

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ظاهرا پسرهاش بزرگ هستن

اگر تا این سن نتونسته به زندگیش یه نظم و نظامی بده پولی خونه ای چیزی برای خودش داشته باشه و امید نداره بره خونه ننه باباش  باید با همون شوهر بسازه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

قصدش طلاقه؟؟؟ اگه آره بعد طلاق میخواد چیکار کنه 

اگر هم طلاق نمیخواد بره سر زندگیش بسوزه و بسازه چاره ای نداره

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بیشتر ببینید
قصدش طلاقه؟؟؟ اگه آره بعد طلاق میخواد چیکار کنه اگر هم طلاق نمیخواد بره سر زندگیش بسوزه و بسازه چاره ...

این بسوزه و بسازه خیلی وقته دیگه از مد افتاده

ذهن عزیزم،هیچ خبری نیست بخدا،همه چیز خوبه،نشستیم دیگه ،چرا مضطرب میشی اخه؟

خیلی دلم براش میسوزه. واقعا مونده چیکار کنه هم پسر هاش بهش بی احترامی میکنن هم شوهرش

میدونم فقط مراقب باش احساساتی عمل نکنی که نه جایی برای رفتن داشته باشه نه برا موندن

پیشنهادم اینه رو مخ عموتینا کار کنید پشتش باشن

ظاهرا پسرهاش بزرگ هستن اگر تا این سن نتونسته به زندگیش یه نظم و نظامی بده پولی خونه ای چیزی برای خود ...

یکی 25سالشه یکیش 18.گفت دیروز پسر بزرگه برام وسیله پرت کرده. خودش خیلی بی سر و زبونه اینا به بابای اشغالشون رفتن

خیلی دلم براش میسوزه. واقعا مونده چیکار کنه هم پسر هاش بهش بی احترامی میکنن هم شوهرش

کسی که پدرمادرش پشتش نباشن بدپیشونی میشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟