2777
2789
عنوان

دختر عموم با شوهرش دعواش شده قهر کرده اومده خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی 25سالشه یکیش 18.گفت دیروز پسر بزرگه برام وسیله پرت کرده. خودش خیلی بی سر و زبونه اینا به بابای ا ...

اگر عاقل باشه برنمیگرده اون خونه

بره پرستار شبانه روزی یه سالمند بشه هم جا و مکان داره هم میتونه پول دربیاره اما به اون خفت تن نده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
خیلی دیر اقدام کرده واسه طلاق چجوری تحمل کرده حالا بمونع ببینه شوهرش میاد دنبالش اصلا

شوهرش قبلا کار می‌کرد چند وقته کار و کاسبیش خراب شده بیشتر دعواشون سر بچه هاست. با رفیق نا اهل می‌گردن 

اگر عاقل باشه برنمیگرده اون خونهبره پرستار شبانه روزی یه سالمند بشه هم جا و مکان داره هم میتونه پول ...

پسر کوچیکش تو سن خیلی احساسیه میگه چطور ولش کنم الانم داره بی راهه میره 

دیدمش اعصابم خراب شد. دهنش خشک شده بود

توروخدابه بابات بگوپشتش باشه اگه بچه هاش وهمسرش بدونن بی کس نیست حمایتش میکنن احترامشومیگیرن درغیراین صورت اوضاعش بدترمیشه چون میدونن امیدی نداره به کسی

اول وقتی اون نیست با خانواده صحبت کنید ببینید میتونید برای موندن دائمش فکری کنید بعد فکر طلاق و... ب ...

خودم بهش گفتم شده تو انباری خونه ی ما بمونی و تعمیرش کنی صد شرف داره به ادامه دادن به همچین زندگی

توروخدابه بابات بگوپشتش باشه اگه بچه هاش وهمسرش بدونن بی کس نیست حمایتش میکنن احترامشومیگیرن درغیرای ...

داداش هام چند بار حمایتش کردن ولی فایده نداره بچه هاش خدا ندارن