2777
2789

از18 سالگی تا 25 سالگی صبرکردم تا بشه...

سخت بود..خیلی سخت گذشت...

ولی دیدم صبر کردن خیلی بهتر از حسرت خوردنه...

اینهمه سال پشت کنکور موندم تا پزشکی قبول بشم...

و خدا امسال جواب صبرهامو به قشنگترین شکل ممکن جبران کرد..

خواستم اینجا بلند بگم «می ارزید»..

به ذوق مامان بابام می ارزید..

به اینکه همه جا با غرور ازم حرف میزنن می ارزید...

به اینکه اولین بار روپوشمو بردم خونه و پوشیدم و اشک شوق رو تو چشماشون دیدم می ارزید...

به اینکه اولین پزشک فامیل شدم می ارزید...

بچه پررو باشید...

آنقدر در بزنید تا بلاخره باز بشه و نور بتابه به زندگیتون...

تو این چندماه انقدر زندگیم زیر و رو شده و روی قشنگشو نشونم داده که هیچی از سختیای اونهمه سال یادم نیست...

امروز یهو دلم خواست بنویسم ،شاید واسه یه نفر نشونه شد...امید شد...جوونه شد ته قلبش...

صبر کردن سخته ولی حسرت خوردن خیلی رنج بزرگتریه...

اگه صد بار برگردم عقب بازم همین مسیرو میام..

شاید بگید عمرتو باختی ولی من این چند ماه قدر تموم اون چند سال زندگی کردم...

شکر...

الهی خدا جواب صبر و تلاش تک تکتونو بده به حرمت وقت اذان...❤️🥲

وای خدا انگار نیاز داشتم این تاپیک رو ببینم🥺😭

دعا کن لطفا خانم دکتر منم بتونم تلاش کنم شرمنده خانوادم نشم دیگ

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم بپرسم برای نهایی ها از چه منبعی خوندی؟

فرمول ۲۰ یا فقط کتاب درسی؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

7 سال بکوب خوندی؟!!!

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید
میتونم بپرسم برای نهایی ها از چه منبعی خوندی؟فرمول ۲۰ یا فقط کتاب درسی؟

من چون اردیبهشت شروع کردم نهاییو،فقط ماجراهای منو درسامو خوندم چون فرمول بیست حجیم بود،این خلاصه و چکیده بود 

7 سال بکوب خوندی؟!!!

نه قطعا

تنبلی،کسلی،ناامیدی،بهونه،ول کردن تو ماه‌های آخر،یه هفته خوندن و سه ماه نخوندن،زندگی کردن تو گذشته و سرزنش و مقایسه و.... 

ولی سال آخرو واقعا پیوسته و بدون فکر کردم به نتیجه خوندم

من چون اردیبهشت شروع کردم نهاییو،فقط ماجراهای منو درسامو خوندم چون فرمول بیست حجیم بود،این خلاصه و چ ...

اها یعنی تا قبل اردیبهشت فقط کنکوری میخوندید؟

من تا الان چیز خاصی جمع بندی نکردم بنظرتون تمرکزم رو بذارم روی نهایی و کنکور تیر یا کنکور اردیبهشت رو هم دریابم؟🥺

بعد یه سوال دیگ شما قصد فروش یا اهدای  کتاب ماجراهای منو درسام رو ندارید؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم💚🙏🏻