2777
2789
عنوان

چیکار کنم با مادرشوهری که اصلا تحویل نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 71 پست
این بیشتر ناراحتم میکنه اگر شوهرم باهام احساس همدردی کنه و ناراحت بشه ادم کمتر اذیت میشه هیچی از خود ...

هیچ فرقی نمیکنه باورکن . من الان شوهرم همراهم هست غصه میخوره ناراحت میشه هیچ کاری هم از دستش برنمیاد‌ . بدتر اینکه طرف من هست لج اونا رو در میاره. پریروز رفتیم خونه عمش . عمش برگشته میگه پسرم هوای مادرتو بیشتر داشته باش بهش بیشتر سر بزن

چی بگم دیگه والا

زهرشونو ریختن حالا نشستن کنار‌ . بعدم بی محلی ندیدی تو جمع فامیل جلو غریبه و آشنا که اینجور میگی

بی خیال 

من برام مهم نیس محل گذاشتن دیگران 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثلا کی؟خب خانواده خودمون هستن آدم میخواد مثلا با آدم های جدید هم معاشرت کنه دوره بدی شده دوست خانوا ...

عزیزم هر کسی میتوته باشه.خواهر برادر خودت خاله دختر خاله .دوست ولی وقتی کسی تحویل نمیگیره چرا شخصیت خودشو ادم باید بیاره پایین انقد هال خودشو بد کنه .اصلا صمیمیت با خاتواده همسرم در کل منفعتی نداره روحی منظورمه.نبودن آدم خودش رو مشغول فعالیت میکنه .اصلا چرا انقد وقتت باید خالی باشه که ذهنت دائم درگیر این باشه که چرا مادر شوهر خواهر شوهر تحویلم‌نمیگیره.منم خانواده همسرم همینجوری هستن منم غریبم بشینم غصه بخورم.اونا دوست ندارن من برم خونشون باهاشون‌خرید برم چون دوست ندارم اصلا چیزی از کاراشون بدونم شاید فکر میکنن زیاد خرید انچنانی دارن چشم میخورن خیلی از این جور اعتقادا دارن.من اصلا وقت خالی نزاشتم برا خودمیکم سخته گاهی تنهایی اذیت میکنه ولی به رفت و امد با ادمهای اینجوری میارزه.من چند تا کلاس رفتم زبان  کلاس هنری ورزش.یه سری کار هنری هم خوداموز یاد گرفتم بسته به شرایطم هر دفعه یکیشو انجام میدم.تنهایی فرصت خوبی برا خودسازیه.الان هم اصلا دیگه عادت ندارم و البته هم خیلی ادیتم کردن که دلی برا رفتن ندارم

We remember #PS752

شوهرم از شدت عصبانیت و اینکه مادرش نمی‌گفت داره کجا میره که هی کنسل میکنه مهمونی رو گوشیو پرت کرد .. ...

وای شما خیلی خودتونو درگیر کردید انقد که فکر کردن دارید براشون له له میزنید بابا ول کنید خودتون خانوادگی برید سفر .خانواده همسر من دائما سفرن. کربلا رفتن نگفتن سالی چند بار مشهد میرن شمال میرن زنگ میزنه حالشو بپرسه میگه مشهدم شمالم میگه ا خوب خوش بگذره.تولد میگیرن مهمونی استوری میزارن یه بار فقط همسرم گفته بود تو‌جشن و مهمونی و شادی منو یاد نمیکنید کسی هم فوت میکنه زنگ‌نزنید به من همین یه بار.حتی اخرین بار یکی نزدیکانش فوت کرد زنگ‌زدن گفتن فلانی فوت کرده گفت خدا رحمتش کنه.خودتون برید سفر پارک‌اینور اونور شادیتونو به چه ادمایی گره زدید

We remember #PS752

پس مسافرت گردش و تفریح و اینا هم ندارین باهاشون نه؟ ببین مثلا من مرتب خواهرشوهرم جلو چشممه ‌ک چقدر م ...

آره گردش و تفریح رو فقط با دخترش می ره موقع مریضی یاد شوهرم میفته و شوهرم دکتر می بره، خانواده شوهرم به حدی سرد و یخ هستن و بین نوه دختری و نوه پسری فرق می ذارن که بچه های من اونا رو به عنوان مادربزرگ پدربزرگ نمی شناسن، دو تا بچه دارم که خوشگل و تو دل برو هستن ولی دریغ از یکم محبت که به بچه هام کنن انگاری غریبه ان محبت در و همسایه بیشتر از اونا هست

حرص میخورن؟میخوام بدونم ناراحت میشن مثل ما 😂🙄یا اونام براشون مهم نیست

چرا حرص می خورن، همین امسال عیددیدنی رفته بودم خونه مادرشوهرم یکی از فامیلاشون گفت چه خوبه خونه هاتون بهم نزدیکه همش دو تا کوچه با هم فاصله دارین، مادرشوهرم برگشت گفت چه فایده که رفت و آمدی نیس شما عروسم رو بیشتر از من می بینین عروسم خیلی کم با سلام و صلوات و دعوت میاد