2777
2789

متاهل نیستم ولی متاهل های خوشبخت دیدم ک میگفتن خیلی خوب سفر میکنیم همش حالم از خونه پدری بهتره 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مزایای ازدواج درست مگرنه هر ازدواجی مزایا نداره 

اینکه من می‌دونم تحت هرررر شرایطی یکی پشتم ایستاده و ازم حمایت میکنه و دوستم داره واقعا لذت میبرم اینکه میتونم تکیه کنم و باهاش حرف بزنم خیلی آرومم میکنه بهترررین رفیق همسر هست که بدون ترس میتونی باهاش حرف بزنی بدونی با کوچیکترین مشکل قرار نیست رها بشی

اینکه همش یکی به فکرت باشه

بخاطر تو نخوابه، از خودش بزنه برا تو

پدر مادر شدن، بچه ها خیلی شیرینن

ولی در کل خیلی سخته

حقا که بهشتم کمه برای تحمل شوهر داری و بچه داری🤣

خیلی زیاده، یکی هست که همه حواسش به تو باشه مشکلات مالیتو برطرف کنه کاراتو انجام بده تو رو ببره خرید مسافرت دکتر  احساس امنیت داشته باشی کنارش رازدارت باشه محرمت باشه نذاره اتفاقات مختلف یا آدمای سمی اذیتت کنن و.....

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید