2777
2789
عنوان

خیاطم زنگ زده به خواهر شوهرم آبرومو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 6627 بازدید | 130 پست
چون حامله ام و مریض هم شدم خیلی بی طاقت شدموگرن من انقد سختی کشیدم ک این‌چیزها برام مهم نباشه ولی ام ...

ن اصلا ناراحت نشو

بفکر خودت باش و اون نی نی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چشم اسی دیگه صحبت نمیکنم عذر میخوام

عزیزم تورو خدا از من ناراحت نشین

نمیخاستم بحث ادامه پیدا کنه وتاپیک بترکه چون دیگه نمیتونستم تاپیک بزنم(یبار قبلا ترکید)

وگرنه بخدا خودمم کلی حرف داشتم در این باره باهم بزنیم و ...فقط بخاطر موندن تاپیک گفتم

خانوما درمورد عید سوال دارید بیایید تاپیک اخرم الان زدم

بنده خدا اسی میگه اینجا چیزی نگید

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بیشتر ببینید
عزیزم تورو خدا از من ناراحت نشیننمیخاستم بحث ادامه پیدا کنه وتاپیک بترکه چون دیگه نمیتونستم تاپیک بز ...

درکت می کنیم اسی جان❤️

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
اصلا ب جهنم ک تحویل ندن ،من از رفتارشون دارم آتیش میگیرمالان زنگ زدن ب خواهر شوهرم چی بود،آخه با خوا ...

ولشون کن حالا ک اینکار کردن تو ام مثل خودشون رفتار کن بزار لباس آمادشه تحویل نگیر بگو نمیخام ی هزار تومنم نده 

اخه میدونی مشکل از شوهرتم هست خیلی خاله زنکه ،الان شوهرمن بود میگفت به من ربطی نداره قطع میکرد😂

بمن زنگ زده میگ چخبره زلزله بپا کردی چی گفتی بهشون چرا گفتی فلان

اصلا من خودم جا خوردم

عزیزم تورو خدا از من ناراحت نشیننمیخاستم بحث ادامه پیدا کنه وتاپیک بترکه چون دیگه نمیتونستم تاپیک بز ...

باز شرمنده عزیز((((: 

پیاماتون رو دیر دیدم...

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بیشتر ببینید
اصلا جواب منو نمیدن ک بخام چیزی بگم نه زنگ نه پیامحرفاشم برداشته به خواهر شوهرم گفته

اگه پیامهای چت رو داری بفرست برای خواهر شوهرت بعد اونم برای برادرزاده شوهرش ،بعد به خواهر شوهرت بگو من بهش گفتم لباس رو قبل عید میخام گفت باشه،صبح عیده ،دیر به دستم میرسه من دیگه نمیخام بگو پارچه رو بفرسته.

بگو بدرفتاری و بددهنی کنه منم میتونم اینکارارو بکنم میتونم دروغ بگم.

بگو اگه نیاز باشه بعد تعطیلات میرم اتحادیه شکایتش میکنم