2777
2789
عنوان

خیاطم زنگ زده به خواهر شوهرم آبرومو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 6653 بازدید | 130 پست
من پرام ریخته باورم نمیشه تو یه کشوریم ولی با دوتا عید جالب بود برام. بچهاییکه امروز عیدتونه مبارک ب ...

منم برام سوااله تو این دنیا فقط یدونه قمر هست 

چطور عربستان و کشور های همسایه میبینن 

ولی اینجا نه

ما اهل سنت 

چون یوم الشک شد 

خانواده ما گرفت

روزی که شما یک شنبه شروع کردید ما با عربستان شنبه

الانم موندیم یه عده که بگیریم یا نه

همین گلستان 

نصف شهر ها امروز روزند یه عده نه

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بیشتر ببینید
تازه هزینشونم بالاتر از همجا من چون کارشو دوست داشتم و ب دلم افتاده بود سفارش دادمحالا هم ک همه کاسه ...

الان شوهرت تورو مقصر میدونه؟ فردا ببرش بازار از کارتش یه لباس ۵تومنی بخر  اونوقت میفهمه مشکل از توعه یا اونا

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشمامممم تاحالا کاربر سنی ندیده بودممم

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       🎀🌱☁️ ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                               

بیشتر ببینید
والا حق داشتی وقتی جواب درست و حسابی بهت ندادن منم خیاطم دارم خودمو پاره میکنم هنوزم دوتا لباس موند ...

بخدا دارم دق میکنم

من پولشم نمیخاستم یک روز عقب جلو کنم،با اینکه نیاز داشتم ب یک ریالش دست نزدم که تا گفت آمادست تسویه کنم

ارزونم نیست

بعد اینا اینطوری

من اهل تسنن ام ـ... ولی عید نداریم امروز... فردا عیده

فردا منظور چند شنبه ؟!

یکشنبه رو میگم ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

لباس رو بگیر بکوب تو صورتشون بگو من پارچمو می‌خوام بعد این همه وقت تازه لباسم رو دادین؟ 

اصلا پارچه رو ندادن پولتو پس بگیر ازشون

چقدر پررو به جای اینکه سعی کنن مشتری تو زمان درست و مشخص جنسش رو پس بگیره خبر چینی هم میکنن

چشم اسی دیگه صحبت نمیکنم 

عذر میخوام

اگر برمیگشتم به بچگیم والیبال رو زودتر شروع میکردم...                                                                    والیبال،روحم را تازه می‌کندحالم را خوب میکنداز همه مهم تر،باعث میشود روح و جانم زنده بشوند.                        

بیشتر ببینید
عزیزم راجب تاریخ عید اینا نگین لطفا تاپیک قبلم بخاطر همین ترکید نمیخام اینم بترکه

حالا هزار بار باید بگی آخرم میان مینویسن دوباره

ب نظرم یه پیام بفرست ب شوهرت بگو درک کن و فردا عیده و دلم میخواست لباس نو ک انقدر منتظرش بودم بپوشم و عید هست اعصابمونو نریز بهم ک ناراحت نشیم روز عیدی.

بعدم اگه لباس آمادع نشد یه لباس دیگه بپوش 

چاره ای نیس

هستم ولی خستم❤

اصلا من نمی‌فهمم چرا باید طلبکار شما باشن .به هر حال مشتری پول میده که جنس به موقع بگیره .شوهرتم وال ...

منم همینو میگم

اصلا بیشترین چیزی ک این وسط منو میسوزونه کار خواهر شوهرمه

اصلا لازم نبود به شوهرم زنگ بزنه و میونه مارو خراب کنه

ی پیام ب خودمم میداد میفهمیدم

ما یکشنبه عید نداریم غزیزم.... مثل مردم ایران دوشنبه عید داریم

عجیبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید