2777
2789
عنوان

خیاطم زنگ زده به خواهر شوهرم آبرومو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 6654 بازدید | 130 پست

ما هم مثل شما برامون عید فطر خیلی مهمه منتها برا ما فردا نیست ، خودم بازار رو گشتم از چیز خاصی خوشم نیومد ، یه شومیز نو و شیک تو کمدم پیدا کردم همونو میپوشم 

از من میشنوی توعم همین کارا بکن 

اصل عید شادیه ، ولی ما انقد درگیر حاشیه میشیم که برا خودمون زهرمارش میکنیم 

به فکر نی نی کوچولوت باش 

این روزا میگذره ولی این اثرات عصبی ممکنه رو جنین اثر منفی بزاره پس ریلکس کن و سعی کن بزنی به بیخیالی

دفعه بعد هم کارو نسپار دست فامیل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افغانی هستید؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
داره میگ جنوب!

آها ندیدم صفحه اول خوندم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
گریه چرا..خب حق داری..توهینم نکردی که فقط گفتی چرااماده نیست..اول ازهمه به شوهرت بگو تو باید طرف زنت ...

آره والا

الان همشون طلبکار منن

الان باز زنگ زده ب خواهر شوهرم واونم مجدد ب شوهرم ک بگو صبحی بیاد لباسو ببره

گفتم مگ من بیکارم مگه خواب ندارم زندگی ندارم