2777
2789

من خواهرم شوهرش نوبانک یه خونه200متری یه خونه 120متری توبهترین جای شهرمون داره فک کنم15سال سابقه داره مدام هم درحال ریخت وپاشن اونااینقدوام میدن راحت خونه وماشین میخرن برادرشوهرابجیم یه سال رفت بانک سال بعدش خونه خرید

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
سلام عزیزمکامل که رایگان نیسمثلا ما بهمن ماه رفتیم مشهد منو غذا قیمت سلطانی برای عموم ۵۰۰ تومن بود ب ...

کدوم بانکه شوهرت که اینجور حقوق و مزایایی داره؟برادر من کارمند بانکه با تحصیلات بالا و سمت خوب ،هرجا میریم باهاشون ندیدم پول غذاشون با بانک باشه یا هتل ۵ ستاره داشته باشن فقط میدونم وامای خوبی بهش میدن،۲۰ سال سابقه هم داره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم بانکه شوهرت که اینجور حقوق و مزایایی داره؟برادر من کارمند بانکه با تحصیلات بالا و سمت خوب ،هرجا ...

شوهر من بانک صادرات ۲۰ سالم سابقه داره تو مشهد اگه هتل ازادی رفته باشید ما هرسری بریم مشهد میریم اونجا

در ضمن من نگفتم میان پول غذامونو حساب میکنن

الان اگه منو غذاشون رو ببینی قیمت غذارو هم به عموم زدن هم برای همکاران بانکی

ما غذاهاشونو که برای عموم ۵۰۰ تومنه با ۱۵۰ تومن میگیریم

همه چیش هم درجه یک

یا تو شمال محمود آباد ویلاهای خانه دریا با یک سوم هزینه در اختیارمون میزارن

من نمیدونم برادرتون کدوم بانک هستن که براتون عجیب اومد 

شوهر خواهرشوهرم کارمند بیمه دانا هست بهترین هتل هارو میگیرن یا خود سپاه برای کارکنانشون حدودا همین مزایاهارو دارن

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارند

کدوم بانکه شوهرت که اینجور حقوق و مزایایی داره؟برادر من کارمند بانکه با تحصیلات بالا و سمت خوب ،هرجا ...

الان مطالعه کنید این برای هتل ازادی مشهد هست که پنح دقیقه با حرم فاصله داره ماهمیشه این هتل میریم

برای کارمندان بانک صادرت ۸۰ درصد تخفیف داره

هم برای هتل هم برای غذاشون

از ما استخوان هایی خواهد ماند که حسین را دوست دارند