2777
2789

همینجا؟ تو نی نی سایت یعنی؟

کورد و کوه ها⛰️ خراسان شمالی🏡 کرمانج🫡 گیتاریست🥰 تکواندوکار🥋 عاشق موتورسواری🥲 عشق ماشین🫠😂 البته یه کنکوری📚 {له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به قومیت ها و به هم دیگه توهین نکنین. با تشکر🫡

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

اکیپ چی؟ مافیایی؟😔😂

من هسدم🤚🤭

کورد و کوه ها⛰️ خراسان شمالی🏡 کرمانج🫡 گیتاریست🥰 تکواندوکار🥋 عاشق موتورسواری🥲 عشق ماشین🫠😂 البته یه کنکوری📚 {له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} به قومیت ها و به هم دیگه توهین نکنین. با تشکر🫡

بیشتر ببینید

چه اسمی 

بوی آهنگران میده اکیپ 

من حاجی هستم 

تو هم سید گروه باش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

ای لشگر صاحب زمان آماده اییم آماده اییم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

آقا این ایده من بود من باید سرگروه باشم😂

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید

از اون بالا میاد ی دسته حوری همشون گوگول مگول

بیشتر ببینید