2777
2789
عنوان

امروز بخاطر خیانت جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 66 پست
مرسی گلی جون بنظرت کار درستی کردم ؟

بله عزیزم 

تو قراره حداقل هشتاد سال زندکی کنی 

پس این چند سال در برابر کل عمرت هیچه 

راه زیادی داری ولی با آرامش 

نه با استرس و افسردگی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرد میشن بی توجه انگار اصلا وجود نداری تو خونه سرشون تو گوشیه ب خودشون میرسن دیگه زیاد مهم نمیشه نار ...

بله خیلی سخته😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
بله همه اینا ولی خیلی مهربون.

نوشتم مهربون و حتی عاشقانه میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
یعنی چی ؟یعنی بخاطر رفتارش بود که بعدا فهمیدی بخاطر خیانته ؟

رفتارش منو مشکوک کرد و یهو از تماساش با ی شماره ناشناس فهمیدم و تحقیق کردم دیدم  خانمه و یک ساعت دو ساعت حرف زده بود باهاش

اونی که از خیانتش‌ پشیمون میشه هم دوباره خیانت میکنه ،وای به حال اونی که پشیمون هم نیست

بله عذر خواهی هم نکرد بابت کارش 

حتی باهام رو به رو نشد 

فقط برای طلاق عین دو غریبه اومد 

اونم ب سختی