2777
2789

اینکه همیشه بین پدر و مادر هستن نمیدونن کدوم رو انتخاب کنن بعدش پدر و مادر میرن ازدواج میکنن اینا سختشونه با نامادری و ناپدری زندگی کنن اگه با یکی بمونن از داشتن اون یکی محرومن فردا هم میخوان ازدواج کنن مایه آبرو ریزیه بگی مامان بابام از هم جدا شدن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم نیستم اما شوهرم یه پسر داره که وقتی ۲ سالش بوده جدا شدن اتفاقاً نسبت به بچه های همسن و سالش صبور تره،،منطقی تره،،حتی جلوتره انگار جلوتر از سنشه و از نظر روحی ثبات داره.

بستگی داره اون بچه به حال خودش رها شده یا نه.

پدر و مادرش بعد طلاق پدر و مادر بودنشون رو از یاد بردن یا نه یا بچه رو قربانی خودخواهی خودشون کردن.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

ادمای نزدیکشون که باید همیشه کنارشون باشه نیستن و حامی ندارن ، دلتنگی ، تو لحظات سخت زندگیت باید همیشه تنها باشی ، من از مامانم خبر ندارم بابامم خیلی ازم دوره

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بیشتر ببینید

همیشه ته خوشحالیشون یه غمه

باید بین مادرو پدر یکیشو انتخاب کنن

همیشه ترس از ناراحت شدن یکیشونو دارن

سربارن 

ولی بزرگ‌ بشن پدر وماپر خوبی میشن چون خودشون درد جدایی از پدرمادرو کشیدن 

البته اگر افسرده نشن توی کودکی و توی خانواده ی سالمی جدایی رو‌ب دوش کشیده باشن

خودم نیستم اما شوهرم یه پسر داره که وقتی ۲ سالش بوده جدا شدن اتفاقاً نسبت به بچه های همسن و سالش صبو ...

اینکه جلوتر از هم سن وسالاش باشه

این یعنی زودتر بزرگ شده

واسه زود بزرگ شدن رنج بیشتری هم کشیدن قطعا

و این اصلا خوب نیست

استارتر  اگر متأسفانه  در مورد زندگی خودتون هست که ببینید دیگه تو جامعه امروزه  طلاق  مثل سابق تعیین کننده نیست ...الان مگه همه بچه هایی که ظاهرا والدین کنار همن  دیگه روح و روان سالمی دارن ...به  نظرم  این مهمه که اون بچه بعد  از طلاق  با کدوم والد و تحت چه تربیتی باشه و موارد زیادی هم دیدم خیلی موفق تر و به لحاظ روانی سالم ترن ....

یه مشکلی هم که دارم اینه که احساس میکنم بعد از طلاقشون من هنوز توی اون دوره از زندگیم موندم عاشق خانوادم بودم حسرت یه خانواده با ارامش تو دلم هست

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بیشتر ببینید