2777
2789
عزیزم الان دیدم پیامتو😁تاپیکت هم رفتم و چیز خاصی نه از تاپیکت فهمیدم نه مشکلتدرخواست دوستی برای چی ...

همینجوری مشاوره بدی بهم.. ایدیدتلگرامتو بده

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا توسط ایشون تحریک جنسی یا عاطفی شدی و یه هوسه....

تحریک جنسی ک مشخصه. از تیپ، قیافه و... خوشت اومده

تحریک عاطفی هم یعنی اخلاقش رو دوست داری. یا بهت یه حرفی زده یا رفتاری کرده ک دلتو برده. یا حتی این هم تحریک عاطفی به حساب میاد: مثلا تو عاشق مردای مذهبی هستی و طرف بسیجی و ریش داره و سر به زیره و...

یا برعکس، مردای راحت دوست داری و طرف قلیونو اینا میکشه، تتویی ک تو دوست داری داره و....

عشق به همین راحتی اتفاق نمیفته

بروبابا چه فکری راجب من کردی خداوکیلی 😑

نه والا طبیعیه مخصوصا تو یه بازه سنی

فقط راجع به تو نیست

من همین الان خودم رو یکی کراشم. خیلی وقت هم هست ک کراشم روش(۱سال).

در حویه که خوابشم دیدم و فقط نسبت به این بنده خدا این حسو دارم.

اما بهش پروبال نمیدم و سعی میکنم اصلا بهش فکر و توجه نکنم چون میدونم این حسی ک تو من ایجاد شده عشق نیست

طرف منو هم تحریک جنسی کرده هم عاطفی و خودم اینو متوجه شدم.

(هم تیپ و قیافش هم یه رفتارهایی که به طور ناخواسته کرده)

راجع به لفظ تحریک ک استفاده میکنم فکر بد نکن. منظورم به اون صورتی که تو ذهنت پیش اومد نیست.  حتی ممکنه طرف ندونه تورو تحریک کرده و تحریک شدن هم چیزیه که دست خود ادم نیست.

یه بازه ای ایجاد میشه. نمیگم باهاش ازدواج نکن. اگه ادم مناسب توعه اتفاقا اشکالی نداره. ولی وقتی فکر کنی عاشق شدی و اینو بپذیری عشق چشمتو کور میکنه و دیگه ایرادهاشو نمیبینی و نمیتونی عاقلانه تصمیم بگیری.

مثلا همین بنده خدا ک من روش کراشم ادم مناسب من نیست. معیار اصلی منو نداره. پس بیخودی ذهنمو درگیر یه احساسی که الان ایجاد شده و میدونم اگه بهش ادامه بدم تهش پشیمون میشم نمیکنم.

همینجوری مشاوره بدی بهم.. ایدیدتلگرامتو بده

ببین من مشاور نیستم و بلد نیستم این چیزارو حقیقتا و میترسم راهنمایی اشتباه بهت بکنم. چون نه تورو دیدم و میشناسم روحیه و اخلاقتو نه طرفو.

حالا اگه سوالی داری همین جا بپرس اگه چیزی به ذهنم برسه حتما بهت میگم

ولی باز اگه خواستی جدا بهم پیام بدی این ایدی تلگراممه: YaAzizZahraMadadi@

ولی تاکید میکنم که من مشاور نیستم و هر حرفی زدم به عنوان یه دوست بشنو و خودت ببین درست و غلط چیه و درنهایت انتخاب کن

ببین من مشاور نیستم و بلد نیستم این چیزارو حقیقتا و میترسم راهنمایی اشتباه بهت بکنم. چون نه تورو دید ...

خب بخوام بگم درمورد خودم: 

توکلاس ممولا بغل دستی ندارم... همه منو به عنوان یه دختر درونگرا درنظرمیگیرن و معمولا ازکار تیمی متنفرم و خیلی احساسیم

به سختی قانع میشم، خیلی از خودم دفاع میکنم و بعضی از موارد ممکنه که به خودم بگیرم. بخاطرهمین جلوم مسخره نمیکنن

انقدر انعطاف پذیرم که اصلا مسخره یاتهدیدمم کنند توکلاس، معمولا سکوت میکنم یا واکنشی نشون نمیدم. 

احساساتیم.. و دوست دارم که بقیه منوصدا بزنن باهاشون برم البته توقع ندارم و اینو به عنوان یه احترام درنظر میگیرم. 

خلاصه طرز فکرم غلطه فقط

ببین من مشاور نیستم و بلد نیستم این چیزارو حقیقتا و میترسم راهنمایی اشتباه بهت بکنم. چون نه تورو دید ...

خب اون دختره هم میدونین.. برونگراست، خیلی اجتماعیه و دوستای زیادی (برعکس من) داره. احساسیه. خیلی انرژی داره تندتندمثلاحرف میزنه یا پلک میزنه درساشم ازمن بهتره. که البته یچیز طبیعیه حسادت نمیکنم که بهش

خلاصه من ازاین خوشم اومد گفتم باهاش دوست بشم چون خصوصیات شخصیتی رو رفتاریمون شبیهه همدیگست مثلا. 

من حتی بهش هم گفتم بیادوست بشیم و شمارتو بده بهم گفت باهمه دوستمو به کسی شماره نمیدم و..این حرفا

دوستاش فهمیدن من ازش خوشم اومده

نه والا طبیعیه مخصوصا تو یه بازه سنیفقط راجع به تو نیستمن همین الان خودم رو یکی کراشم. خیلی وقت هم ه ...

نه نه میدونم این حس و گرایش ها.. و اینا طبیعیه یچیز عادیه توی یه انسان، که نشون میده شما مثلا ازنظر روح و روان سالمی.. 

نه من شخصیتش رودوست داشتم چون اون.. خاصه، نه ازنظرظاهری یا جن.‍سی و.. اینا

اگه منظورت این مدلشه فقط میتونم بگم مراقب خودت باش و وارد این کثافت کاریا نشو....هیچ جوره بهش فکر نک ...

بابا بخدا غکربدنکنین درموردممم 😂