2777
2789
عنوان

برای زنی که دوستش دارم❤️❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 126 پست
شاید کسی شما رو بخواد اما خبر نداشته باشید

زبونی میخواد دلی نمیخواد همیشه من تو رابطه عاشق بودم و‌بدبخت

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه این چه حرفیه

بخدا شما هم غریبه نیستی داداش ۳۱ سالم شد ولی انگار نه انگار 😂نه کسی دوسم داره نه برام شعر میگه دیگه فکر میکنم دوس داشتن مال تو قصه هاس

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

چه سخت اما به قول مهستی شاید اگه دائم بودی کنارم یه روز می دیدم که دوست ندارم...

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
میرزا چقد احساسی هستی دقیقا با تاپیکت انقد اشک ریختم سخته کسیو بخوای ک میدونی بهش نمیرسی ولی خوش شان ...

متاسفانه خیلی😔😔😔

ممنونم از همدلی و همدردیت🌺🌺🌺

شاید کسی شما رو بخواد اما خبر نداشته باشید خب