2777
2789

این قضیه ای که برام پیش اومد 

تو تاپیکای قبلیم خیلیا دیدن دیگه روم نمیشه اینجا تاپیک بزنم چون واقعا ضعیف بودنم رو نشون میده 

ولی دلم دارم میترکه 

حس میکنم عاشق شدم به عروسیش فک میکنم دلم درد میگیره 😭بگید که فراموشش میکنم لطفا😭

۸ روزه نه خواب دارم نه خوراک خدا شاهده

این قضیه باعث شده افسردگی بگیرم خودم رو دوست نداشته باشم دیگه ذوق هیچی ندارم 😭از خودم بدم میاد

واقعا تو کار خدا موندم چرا منو به سخره گرفتی خدایا 😭 دعاهام ذره ای مهم نبودن من ذره ای مهم نبودم ذوقم کور شد کاش یکی بهم میگفت ذوق نکن 😭 مادرم دیگه تحمل نمیکنه این گریه هام رو و گفت  میفرستمت مشهد 

ولی هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه 

من خیلی احمقم کاش بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدی چون هیچ جوره حالم خوب نمیشه

منم حال تورو داشتم همه این دوران رو گذروندیم هیچیت نمیشه برو مشهد که مادرت گفته حالت خوب میشه 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

شاید حکمت باشه دخترم بخدا امید داشته باش قسمت تو این نیست خدابهترینهاروبرات کنار گذاشته به خدا وحکمتش ایمان داشته باش برای یه مرد حیف تونیست اشک بریزی اون اگه توروواقعا دوست داشت میموند خواستکاریت اشک معنایی نداره بخاطر یه ادم بی وفا

بعضی آدما تو سرنوشت ما نیستن ما شاید یه زمانی کنار هم باشیم اما مال ما نیستن، خیلی سخته ولی چه میشه ...

پس چرا من قاطی این مسئله شدم

کاش زمان برگرده عقب 😭😭فراموشش میکنم؟